Annons
Annons

Driftstekniker sökes till Vår Gård

Vår Gård

Vill du jobba inom möten och event och bli en del av en innovativ verksamhet som präglas av stolt historia, stora hjärtan och stark framtidstro? Vår Gård är mitt i en spännande förändringsresa mot att bli en levande mötesplats för alla. Vår vision är att bli Sveriges främsta destination inom hållbara mat- och mötesupplevelser med människor i fokus. Är du redo för en ny utmaning? – då hämtar vi upp dig på vägen.

Om tjänsten:

Nu söker vi en händig och självgående driftstekniker till vår fastighetsavdelning. Du kommer vara viktig del av att hålla Vår Gård i god kondition och på topp för både gästupplevelsen och vår långsiktiga utveckling. Tillsammans med dina kollegor och med ledning av din närmaste chef så hanterar ni de dagliga rutinerna kring våra fastighetssystem som ventilation, värme, vatten, säkerhet och avlopp. Du kommer även vara involverad i myndighetsbesiktningar, underhållsplaner och energioptimering av anläggningen och samarbeta med övriga avdelningar i huset. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem och prioritera när det behövs. Som medarbetare blir du en del av ett härligt team som ställer upp när det behövs har roligt på jobbet. Vi värnar om varandra, vår miljö och våra gäster för att skapa så en harmonisk och hållbar tillvaro som möjligt.

Vad kan vi erbjuda dig?

En varm och inkluderande arbetsplats med glada kollegor och härliga gäster. Stora möjligheter till utveckling för dig som vill växa i din yrkesroll, men även som person. En kreativ och inspirerande arbetsmiljö i vackra byggnader och natursköna omgivningar. Vi värnar om allas lika värde och är lyhörda inför varandras behov och välmående. Vår Gård har en stark ägare i KF koncernen där kollektivavtal, tydliga policys och förmåner bidrar till en trygg och förmånlig anställning.

Vad förväntar vi oss av dig?

Att du har ett genuint intresse för människor och förstår att du är en viktig del av gästupplevelsen. Som medarbetare delar du våra värderingar och vill vara med och driva utvecklingen framåt. Du är nyfiken, ansvarsfull och vågar ta egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta och är en god kollega som gärna hjälper till när det behövs.

Historia & Nutid

Vår Gård ligger vackert belägen i Saltsjöbadens kulturhistoriska område och bär på en lång historia. Redan 1926 förvärvades Vår Gård av Kooperativa förbundet och blev kursverksamhet för utbildning av KF:s butikspersonal och chefer. Nya pedagogiska metoder uppstod i lärandet där konst, kultur och estetik kom att berika mötet mellan människor. Att samverka i grupp skapade nya idéer, kreativitet och värdefulla relationer inför framtiden.

Här lades grunden för en stark värdegrund och företagskultur som lever kvar än idag. Vår Gård sätter alltid det mänskliga i fokus och värdesätter ansvarstagande, omtanke och engagemang. Genom ett genuint intresse för gäster, medarbetare och miljö blir upplevelsen på Vår Gård personlig och hållbar genom alla led.

Idag är Vår Gård en modern svanenmärkt hotell- och konferensanläggning med fokus på möten mellan människor. Både stora som små företag samt privata sällskap återkommer för det varma mottagandet och de vackra miljöerna där kultur, gastronomi och hållbara upplevelser går hand i hand.

Kvalifikationer och egenskaper:

 • Minst 2 års erfarenhet som driftstekniker
 • Vana av att jobba med vatten, ventilation, värme, avlopp och säkerhet
 • Kunskap inom processteknik är meriterande
 • Goda kunskaper i svenska samt kunna uttrycka dig på engelska
 • Datavana i Office och email samt fastighetssystem
 • Intresse och kompetens inom teknik är meriterande
 • Serviceinriktad och initiativrik
 • B-körkort krävs

 

Arbetsuppgifter:

 • Ventilation, värme, vatten, avlopp och säkerhet
 • Delaktig i optimering och planering av energi och underhåll
 • Möblering av lokaler inför konferens och event

Villkor:

Tillsvidareanställning på heltid med tillämpad provanställning.

Du arbetar på rullande schema, dagtid, kvällar och helger.

Ansökningar tas emot löpande med start enligt överenskommelse.

Lön enligt överenskommelse.

Kollektivavtal finns.

Skicka din ansökan eller frågor om tjänsten till:

Peter Anderson, Fastighetschef

peter.anderson@vargard.se

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02