Driven och engagerad kock
Nobelprismuseet
/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2025%2F10%2Fnobel_prize_museum_1200x628px.png)
Nobelprismuseet ligger i Gamla stan och är ett populärt besöksmål. Med sikte på det framtida Nobel Center vid Slussen söker vi en ny kock som vill vara med och utveckla vårt restaurangkoncept.
På Bistro Nobel jobbar vi hållbart, nytänkande och modernt. Vi lagar mat med bra råvaror och vi gör stort sett allt själva. I år tilldelades Bistro Nobel utmärkelsen Bästa museirestaurang/café i den årliga mätningen stockholmarnas favoritmuseum.
Under museets öppettider serverar vi lunch och bakverk. Kvällstid har vi event där företag kan hyra hela museet. I rollen som kock kommer du först och främst jobba med ansvarig i köket, delta i planering och ansvara för att lära upp och stötta helgpersonal.
Vi söker dig som har ett genuint driv och intresse för mat och matlagning. Du är prestigelös, noggrann, pålitlig, ansvarstagande, stresstålig och flexibel.
För att lyckas i rollen tror vi att du har gymnasieutbildning/yrkesutbildning till kock. Samt några års erfarenhet som kock. Du kan utrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska. Arbetstiden är mest förlagd till kvällstid, men dagtid och helgtjänst förekommer.
Kontaktperson
Karl-Johan Hegborn
karl-johan.hegborn@nobelprize.org
Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook