Annons

Driven och erfaren Säljare

LUSINI

Driven och erfaren Säljare med ansvar för Stockholm till LUSINI.

LUSINI – med passion för dina gäster sedan 1987. Alla Erwin Müller Groups varumärken och bolag i Europa samlas nu under vårt nya namn, LUSINI. Med LUSINI skapar vi ett nytt hem för våra kända varumärken VEGA, JOBELINE, Pulsiva och Erwin M textil, som har tjänat restaurangbranschen i över trettio år. Hos oss hittar du glas, porslin, bestick, möbler, textil och arbetskläder för proffs. Vår filosofi bygger på att göra gastronomin enklare, vackrare och mer lönsam. Vår utveckling har varit snabb och vår framgång bygger på kompetens, effektivitet och kundnöjdhet. Vi finns i dag i tio europeiska länder samt agenter i ytterligare 5-6 länder och är redan i kraft av detta störst på marknaden. Totalt är vi ca 650 medarbetare i hela Europa. Läs mer om oss här

Vi tar nu ytterligare ett kliv på den svenska marknaden och söker dig som vill bli vår första säljare i Stockholmsregionen, en viktig roll för vår fortsatta utveckling och en spännande utmaning för rätt person! Du brinner för att ge HORECA den service de behöver. Våra kunder är krögare och hotellägare som vet vad gästerna vill ha. Du hjälper våra kunder att realisera sina idéer och kommer att arbeta med vårt breda sortiment med allt från porslin, textil till arbetskläder och möbler. Du driver självständigt uppsökande säljarbete och är ett proffs på att utveckla långsiktiga relationer med nya och befintliga kunder. Du kommer att ha eget budgetansvar och rapporterar till vår Försäljningschef som är placerad på vårt kontor i Malmö. En del resor ingår i arbetet.

Din profil
Vi söker dig som drivs av försäljning och att göra affärer. Du är trygg och bekväm i din säljroll och har en mycket god förhandlingsförmåga med olika målgrupper. Samtidigt är du kommunikativ, sätter kunden i fokus och har lätt för att bygga långsiktiga relationer samt skapar förtroende i din roll. Du är ansvarstagande och är van att arbeta självständigt och strukturerat med hela säljprocessen. Du har också en hög ekonomisk kunskap och förståelse för försäljningssiffror, potential och köpbeteende. Som person har du ett härligt självförtroende, en positiv och proaktiv inställning samt alltid nyfiken. Du hänger med i trender och utveckling i branschen. Gillar du dessutom inredning är det ett plus.

Din bakgrund
Vi ser att du idag har en liknande säljroll mot HORECA med ett befintligt nätverk samt gärna egen tidigare erfarenhet inom restaurang eller hotell. Du har gedigen erfarenhet av försäljning med en bevisad framgång och goda säljresultat. Produktkunskap i vårt sortiment är önskvärt men ännu viktigare är ditt intresse att snabbt sätta sig in i sortimentet och nya produkter. Du har också erfarenhet av eget budget- och resultatansvar samt är van att arbeta i ett CRM system på ett proaktivt och optimalt sätt. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat samt mycket meriterande är om du förstår tyska då du kommer att arbeta nära vår tyska säljorganisation. Körkort är ett krav för tjänsten.

Är det dig vi söker?
Välkommen med din ansökan snarast. Urval sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search. För frågor vänligen kontakta Helena Larson, 070-753 33 10.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02