Annons
Annons

Driven och kommersiell Hotellchef

Elite Hotel Ideon

Elite Hotels of Sweden är Sveriges största privatägda hotellkedja med över 40 kvalitetshotell från Malmö i söder till Kiruna i Norr. Elite Hotel Ideon är placerat i norra delen av Lund och är en del av stadens högsta byggnad Ideon Gateway. Hotellet erbjuder 178 smakfullt inredda hotellrum och många har en fin utsikt över det skånska landskapet.

I rollen som Hotellchef leder du reception, konferens, fastighet och housekeeping. Du är en del av den dagliga driften och coachar dina medarbetare mot uppsatta mål. Du ansvarar även för gästnöjdhet samt samordning av hotellets miljöarbete ”Green Key”. Du har kostnads- och intäktsansvar för dina ansvarsområden och som hyresgäst ingår även fastighetsskötsel.

Du rapporterar till hotelldirektören för Elite Hotel Ideon och Elite Hotel Savoy. Du ingår i ledningsgruppen för de båda hotellen och har tätt samarbete med de gemensamma funktionerna inhouse sales, revenue, HR, ekonomi och sales för regionen Lund-Malmö.

Ett framgångsrikt hotell bygger på nära samarbete mellan avdelningscheferna och där har du en viktig roll att upprätthålla och förstärka teamandan. Med en gemensam organisation på ca 30 heltidsanställda medarbetare krävs det att vi hjälps åt över avdelningsgränserna och har en stark gemensam vi-anda.

Din profil
Vi söker dig som har ett högt driv och kommersiellt fokus. Du ser affärsmöjligheter och får saker att hända samtidigt som du är noggrann i uppföljning. Du är driftsorienterad och egen operativ närvaro är en självklarhet. Ditt ledarskap kännetecknas av att du inte lämnar något åt slumpen. Du ser helheten, men också detaljerna som gör skillnad, och har fokus på att vi levererar en högkvalitativ och genomtänkt hotellupplevelse. Du är även snabb på att finna lösningar på de oförutsedda situationer som är vår vardag.

Elite Hotels är en platt organisation vilket kräver att du är trygg i din roll, en lagspelare med en outtröttlig förmåga att varje dag entusiasmera och säkerställa att ditt team levererar gästupplevelser av högsta klass, i stort som smått.​ Vi ser att du har en naturlig social förmåga och hämtar energi av att vara närvarande bland gäster och medarbetare.

Din bakgrund
Du har god ledarerfarenhet från branschen och vi ser gärna att du idag arbetar i en liknande operativ hotellroll. Du har erfarenhet av att utveckla och motivera ditt team till goda och hållbara kvalitets- och ekonomiska resultat. Du är van vid ekonomistyrning och att skapa lönsamma processer genom arbete med nyckeltal, kostnadskontroll och bemanningsoptimering. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av utvecklings- och förändringsarbete inom hotell.

Mycket god svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Ansökan
Låter detta som du? Vi intervjuar löpande så ansök redan idag! I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search.

För frågor om tjänsten, kontakta Pauline Berndtsson, 073-960 80 31 eller Helena Larson, 070-753 33 10.

Tjänsten är en 100% tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02