Annons
Annons

Driven och kommersiell hotelldirektör

Elite Hotel Esplanade & Elite Plaza Hotel i Malmö

Om tjänsten

Vi förstärker nu organisationen i Malmö och söker en passionerad och driven Hotelldirektör till två av våra Malmöhotell, Elite Hotel Esplanade och Elite Plaza Hotel.

Din utmaning

Elite Hotel Esplanade är vårt senaste tillskott till Malmö-portföljen. Hotellet är vårt moderna premiumhotell i Skåne och vi har höga ambitioner i att kunna tillfredsställa de verkligt engagerade och kräsna gästerna från både utlandet och Sverige. Hotellet har 127 luftiga rum i bästa läge vid Lilla Torg, en mindre konferensavdelning och en av stadens främsta asiatiska restauranger, Quan, i huset.

Elite Plaza Hotel Malmö ligger vid Gustav Adolfs torg och håller uppskattad fyrstjärnig nivå. Hotellet är ett fullservicehotell som riktar sig till alla segment, med betoning på konferenser och grupper. Hotellet erbjuder vår största konferenslokal i Malmö, här kan vi välkomna upp till 150 personer.

De två hotellen kompletterar varandra väl, varför du behöver ha förmågan att se det unika i varje hotell och utveckla potentialen i var och en av enheterna. Du behöver ha ett starkt kommersiellt förhållningssätt med fokus på att lyfta intäkterna och vara en starkt drivande kraft i utformningen och genomförandet av strategier och planer för försäljning, revenue management och marknadsföringsinsatser. Du rapporterar direkt till Elite Hotels regionchef i området.

Din förmåga

Som hotelldirektör på Elite Hotels är du ytterst ansvarig för att driva, leda, organisera, analysera och följa upp hotellens arbete, där budget- och personalansvar ingår. Därför behöver du ha god ekonomisk kompetens, vara resultatorienterad och ha förmågan att skapa enastående och hållbara resultat tillsammans med dina medarbetare. Du är väl insatt i marknadsutvecklingsfrågor, du drivs av att ständigt skapa nya affärer och möjligheter, att ständigt lyfta gäst- och kundupplevelsen till nya nivåer och att flytta fram positionerna.

Vi söker en driven ledare som på ett inspirerande sätt coachar och entusiasmerar sina medarbetare. Du är en innovativ problemlösare som har lätt för att skapa och underhålla givande relationer och nätverk. Du har en naturlig närvaro bland såväl gäster som personal, management by walking around, och har en känsla för helheten utan att tappa fokus på detaljerna. Du kommer med stolthet ta ansvar för att säkerställa att du och dina medarbetare varje dag förmedlar den tradition, kvalitet och flärd som Elite Hotels står för.

Dina kvalifikationer

För att anta denna utmaning har du högskoleutbildning eller motsvarande teoretisk utbildning. Du har flerårig erfarenhet av ledande befattningar inom besöksnäringen, där du är van att driva förbättrings- och utvecklingsarbete av för verksamheten viktiga processer.

För en framgångsrik kandidat väntar ett stimulerande och utmanande chefsjobb i ett av Sveriges mest framgångsrika och expansiva hotellföretag.

Praktikaliteter:

  • Omfattning: heltid
  • Start: enligt överenskommelse
  • Lön: enligt överenskommelse
  • För frågor om tjänsten kontakta: Regionchef/VD David Halldén 0708-441998 eller personalchef Henrik Carlsson 0708-206666
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02