Annons

Driven och kreativ Köksmästare till Frösö Park Hotel

Frösö Park Hotel

Vill du arbeta i Norra Europas mest kreativa och expansiva hotellkedja? Är du en person som tycker om utmaningar och strävar efter att vara unik? Vi är övertygade om att stor talang kan komma från var som helst. Vi är aldrig genomsnittliga – är du?

Välkommen till Östersund och Frösön, med 3 minuter till Åre/Östersund flygplats och en bedårande utsikt mot fjällvärlden kan du på Frösö Park Hotel mötas, äta, sova, träna, vila, njuta och jobba, året runt.

Här finner du den fina restaurangen KAVA, en stor konferensavdelning, ett fantastiskt  och prisbelönt spa, utomhusaktiviteter runt knuten med golf, skidåkning, löpning, cykling, utomhusgym, hinderbana och Sveriges största hotell-gym. Här kan du låta pulsen gå upp och landa – samla ny kraft och inspiration.

Vi rekryterar
På Frösö Park Hotel söker vi nu en resultatinriktad driven och kreativ köksmästare, som vill vara med på en spännande resa med stor satsning och en ljus framtid.

Köket är vårt hotells hjärta och som köksmästare på Frösö Park Hotel är du en viktig nyckelperson. Här serveras allt från vår uppskattade frukostbuffé och dagens lunch till mysmat och större konferensmiddagar. Du arbetar själv schemalagd i driften och har förutom ansvar för den dagliga verksamheten i köket och styrning av dess medarbetare även ansvar för budget, inventering, egenkontroll, attestering. Menyskrivning tillsammans med köksteamet och F&B-manager.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från större konferenshotell eller liknande med erfarenhet av strategiskt arbete och kostnadskontroll. Du trivs i ett högt tempo och är van att jobba med kalkyler och har förståelse för lönsamma affärer.

Du ingår i hotellets avdelningschefsgrupp och rapporterar till F&B Manager.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av att hantera personal och känner trygghet i att leda ett team. Vi förutsätter att vår blivande köksmästare  har ett brinnande intresse för matlagning samt kunskaper inom livsmedelshantering .  I vår breda produkt är förmågan att vara lösningsorienterad och självständig några av egenskaperna som behövs för att trivas hos oss.

Känns detta rätt för dig, är du kanske personen vi söker? I så fall,  varmt välkommen med din ansökan till F&B Manager Magnus Draheim på magnus.draheim@frosoparkhotel.se

Tjänsten är en heltidsanställning. 
Körkort och bil är ett krav.

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02