Annons

Driven och resultatorienterad utesäljare

AC by Marriott Stockholm Ulriksdal

Under Q1 2020 öppnar ett nytt spännande lifestylehotell i ett av Storstockholms mest expansiva områden. AC by Marriott Stockholm Ulriksdal blir en upplevelse och mötesplats för både företag och privatpersoner med 223 rum, konferens, restaurang, bar och Ulriksdals Spa & fitnessclub. AC by Marriott är ett av 30 varumärken som ingår i hotellkedjan Marriott International.

Det nya hotellet ägs och drivs av Vi Invest AB som är ett expansivt privatägt hotell- & fastighetsbolag, startat 1988. I koncernen ingår Best Western Hotel Karlaplan, Best Western Hotel Bentleys och boutiquehotellet Hotel Gamla Stan. Den välbesökta skärgårdsrestaurangen Rökeriet Fjäderholmarna är också en del av bolaget. Under 2022 planeras även Arlanda Hotel och Vattenland att öppna.

Vår nya kollega!
Vi letar efter en social och målinriktad utesäljare för AC by Marriott Stockholm Ulriksdal med fokus att driva intäkter till hotellrum, möteslokaler och Ulriksdals spa & fitnessclub. Den vi söker gillar att kavla upp armarna och är beredd att arbeta hårt och strukturerat genom telefonsamtal, kundbesök, nätverkande, visningar, canvasbesök och avtalshantering. Vår nya kollega kommer att bygga upp en ny kundstock och fortsätta att utveckla den befintliga inom segmenten corporate, meeting och leisure. Ett samtal till en ny potentiell kund är lika bekvämt som ett möte med en redan etablerad kund och att arbeta självständigt är lika roligt som att vara en god och flexibel lagspelare. Som säljare representerar man samtliga enheter inom bolaget och beroende på säsong gör man även försäljningsinsatser för dessa. Rapportering sker till försäljningschef.

Kvalifikationer
Förutom personligt driv, engagemang och positiv attityd behöver man dokumenterad erfarenhet av uppsökande försäljning och ett brett affärsnätverk. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav och erfarenhet från hotell- & mötesbranschen är ett stort plus.

Ansökan
Tjänsten är på heltid och tillsvidare med 6 månaders provanställning. Vi kommer att behandla ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, den 30 november. Skicka din ansökan till: jobb@viinvest.com.

Vid eventuella frågor kring tjänsten, kontakta försäljningschef Camilla Dahlström: jobb@viinvest.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02