Annons
Annons

Driven Restaurangchef till Phil´s Burgers nyöppning på Sergels Torg

Phil´s Burger

Phil´s grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Fleminggatan i Stockholm och i dag har vi 12 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor. Vi fortsätter att växa och kommer i år att öppna fem nya restauranger runtom i Sverige.

Phil´s föddes ur övertygelsen att grymt bra käk i riktigt skön atmosfär varken behöver vara pretentiöst eller komplicerat. Vi brinner för att skapa en helhetsupplevelse för våra gäster, och även om vi som hamburgernördar tror att en otrolig upplevelse kan börja med en hamburgare i världsklass, så vill vi ha en bred meny som passar för både lunch, middag, event och AW. Därför är vi precis lika passionerade över att skapa goda sides, vegetariska alternativ och spännande cocktails som vi är på att skapa stilrena, inbjudande restauranger som känns helt rätt, oavsett tillfälle eller sällskap. Läs mer om oss och vårt koncept www.philsburger.se

Vi söker nu en affärsdriven och engagerad Restaurangchef som vill leda vårt nya flaggskepp mitt i Stockholms city, vid Sergels torg, som öppnar inom kort. Det blir vår största enhet med restaurang, bar, lounge och event. Du kommer att leda ett team på drygt 20 medarbetare samt rapportera till vår Distriktschef. Att ansvara för en Phil’s Burger-restaurang är på många sätt likt att vara en restauratör med en egen restaurang, och vi förväntar oss därför att du trivs med att ta ett stort ägandeskap. Du kommer också att driva vår mötes- och eventsatsning och skapa nya affärsmöjligheter.

Din profil & bakgrund
Vi söker dig som har passion för mat och dryck, i kombination med ett genuint intresse av att bygga och leda ditt team samt skapa arbetsglädje. Du är affärsorienterad, driven med hög energi och på ett strukturerat sätt leder du din verksamhet i framkant. Du representerar vårt varumärke med stolthet och är en förebild för medarbetarna. Att vara operativt delaktig är en självklarhet för dig.

Som ledare är du prestigelös med glimten i ögat, kommunikativ och har lätt för att skapa förtroende och engagemang. Du är en relationsskapare och brinner för att leverera service och kvalitet till våra gäster. Det kommer att vara en resa i ett högt tempo och med massor av kul på vägen. För att uppnå våra mål krävs en noggrannhet och snabbhet i kombination med förståelse för gästupplevelsen. Du har en gedigen kunskap i restaurangdrift, kopplat till service och kvalitet men också till logistik och resultat. Du är innovativ och nyfiken, med ett driv att utveckla och förbättra.

Vi ser att du kommer från en liknande operativ ledarroll inom restaurang. Meriterande är erfarenhet av konceptstyrd verksamhet samt även erfarenhet av möten och event. Vi värdesätter också om du tidigare har varit delaktig i uppstart och öppning av restaurang. Du har en eftergymnasial utbildning, gärna en högre utbildning inom F&B Management eller motsvarande.

Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat samt har god systemvana och kunskaper i Office-paketet.

Låter detta som du? Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, så vänta inte! I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search. Har du frågor, vänligen kontakta Elisabeth Schmidt 070-564 12 84 eller Helena Larson 070-753 33 10.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02