Annons
Annons

Dual Front Office Manager

Scandic Hotels

Är du prestigelös och har ett genuint intresse för gästen, driften och dina medarbetare? Då är den här tjänsten för dig! Nu söker Scandic Skogshöjd och Scandic Södertälje en Front Office Manager. Som Front Office Manager är du ansvarig för våra två hotell som ligger i Södertälje. Scandic Skogshöjd är beläget i centrala Södertälje och endast 30 minuters bilresa från Stockholm city. Vårt systerhotell Scandic Södertälje ligger vid motorvägen och Scania. De två hotellen är tillsammans den största aktören inom hotellnäringen.

Din roll
Som Front Office Manager har du det övergripande ansvaret över de två receptionerna. Du arbetar med nyckeltal och andra uppsatta mål som ställer krav på din förmåga att prognostisera, planera och bemanna. Du har även ansvar att attrahera, rekrytera och utveckla morgondagens Scandicmedarbetare. I din roll som Front Office Manager har du det övergripande ansvaret för receptionerna på både Scandic Skogshöjd och Scandic Södertälje.

Din profil
• Flera års erfarenhet från en ledande befattning, inklusive budget- och personalansvar.
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
• Flera års erfarenhet inom servicenäringen, gärna inom hotellbranschen.
• Körkort och tillgång till bil, eftersom du kommer behöva åka mellan respektive hotell.
Meriterande är erfarenheter från hotellbokningssystem, utbildning inom hospitality och turism samt andra språk utöver svenska och engelska.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som Front Office Manager trivs du med att arbeta i en föränderlig miljö och i ett högt tempo. Du är kreativ, lösningsorienterad och drivs av utvecklingsmöjligheter. Vi ser även att du har ett helhetsperspektiv, kan tänka strategiskt och ser nyttan av samarbete mellan olika avdelningar. För att lyckas som ledare hos oss är du prestigelös, relationskapande och ser Scandics värderingar som dina egna!

Våra värderingar
Scandic står för värderingarna Be Caring, Be Bold, Be a Pro, Be You. Våra värderingar genomsyrar hela vår verksamhet. Alla våra medarbetare utgår från dessa begrepp i sitt dagliga arbete och i alla relationer, såväl interna som externa. Våra värderingar styr oss i rätt riktning mot att uppnå vår vision och mission om att vara ett nordiskt hotellföretag i världsklass och skapa enastående hotellupplevelser för våra gäster.

Ansökan
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag, dock senast den 10 juni 2018. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Josefin Träpja, tel. 0768- 24 60 04.

Välkommen med din ansökan!

Scandic är Nordens marknadsledande hotellkedja med närmare 280 hotell och 16 000 medarbetare. Med hjälp av vår nordiska anda, företagskultur och vårt sätt att göra saker ska vi bli det bästa hotellföretag vi någonsin kan bli – vi siktar mot världsklass!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02