Annons

Ekonomichef med ”controller talang”

Hotel Rival AB & Rival AB

Hotel Rival på Mariatorget i Stockholm är ett privatägt boutiquehotell som öppnade hösten 2003. Läs mer om vår verksamhet på www.rival.se

Hotel Rival på Mariatorget i Stockholm är ett privatägt boutiquehotell som öppnade hösten 2003. Hotellet har 99 designade hotellrum, roomservice, Bar & Bistro, Watson´s bar, Cocktailbar samt Café Rival. Hotel Rival erbjuder dessutom 4 möteslokaler och en salong för 735 gäster.
Rivals Bistro & Barer har öppet 7 kvällar i veckan. Lördag och söndag brunch.
Flera kvällar i veckan föreläsningar, konserter, teater och underhållning i Rivals salong.

Våra verksamheter
Hotel Rival AB – ett företag med hotell- och restaurangverksamhet samt mötesverksamhet och uthyrning till underhållningsföretag. Det här är verksamheter som vänder sig till olika marknader: lokalt, nationellt och internationellt. Rival AB – fastighetsbolag med Hotel Rival som hyresgäst. Ett bolag som vi själva driver och utvecklar. Ekonomichefen i dessa två bolag får en mångfald av arbetsuppgifter som sträcker sig över hela den ekonomiska processen från ”ax till limpa”. Du rapporterar direkt till vd samt att Du ingår i företagets ledningsgrupp.

I arbetsuppgifterna ingår, löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, moms-redovisning, kontoavstämningar, månads- och årsbokslut, deklarationer, dag- och månads-rapporter, budget- och prognosarbete, analys och uppföljning av nyckeltal. Kontroll på försäkringar och avtalsreskontra, myndighet-, bank-, och revisorskontakter. Utöver detta har du personalansvar för en ekonomiassistent (ca 50%). Rivals ekonom deltar i alla större upphandling- och investeringsprocesser men sköter helt självständigt vissa upphandlingar.

Att vara insatt och kunna använda och förstå alla funktioner i våra olika system för att ha kontroll på helheten. Syftet är att stärka och fortsätta utveckla ekonomi- och verksamhetsstyrningen genom att stödja de operativa cheferna i ekonomiprocessen och i deras beslut. Som ekonomichef ingår att du deltar i såväl strategiska som operativa förändringsprocesser.

System
System vi använder oss av idag är Micros RES, Nets betalösning, Mews PMS, Hogia Affärssystem, Hogia Approval, Capego Bokslut, Timeplan och Hogia Lön. 

Vi sätter stort värde på att Du

  • Tycker att det är roligt med varierande uppgifter inom redovisning och controllerarbete
  • Gläds åt att ha kontrollen från detaljnivå till helhet
  • Engageras av att samarbeta med människor på alla nivåer i organisation
  • Har en god kommunikationsförmåga och är snabb till handling
  • Din analytiska förmåga
  • Erfarenhet av personalansvar

Vilka krav ställer vi på vår ekonom?
Vi ser gärna att du har en ekonomexamen och minst tre års arbetslivserfarenhet som ansvarig ekonom/controller inom hotell- och restaurangbranschen. Har Du erfarenhet från fastighetsbolag och regelverket K3 är det meriterande.

Vi förutsätter att Du har en övergripande kompetens inom branschens juridik, arbetsrätt, kollektivavtal, pensioner etc. Du skriver och talar svenska och engelska obehindrat.

God kännedom om branschens nyckeltal samt god insikt i vad F&B verksamhet innebär.

Mitt i verksamheten!
Hotel Rivals medarbetare är vana vid, och förväntar sig, att ekonomichefen tillbringar delar av sin tid mitt i verksamheten. Det är viktigt att du som ekonomichef kan stötta avdelningarna och är van kommunikatör av att förmedla resultat och nyckeltal löpande med driftsansvariga och övriga medarbetare. 

Ansökan
Välkommen med din ansökan snarast. Urval sker löpande! I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search. För ytterligare information vänligen kontakta Helena Larson, 070-753 33 10.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02