Annons
Annons

Ekonomichef

Svenska Möten

Ekonomichef till Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Svenska Möten grundades 1981 och ägs gemensamt av över 135 mötesanläggningar runt om i Sverige. Samtliga anläggningar är certifierade enligt höga kvalitetskrav och Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Svenska Möten är certifierade enligt ISO 9001 Kvalitetsledningssystem och ISO 14001 Miljöledningssystem.

Vill du vara med i en spännande fas i Svenska Mötens utveckling? Vi söker en ekonomichef som vill vara med och driva ett spännande utvecklingsarbete i en rolig och utmanande bransch. Som ekonomichef är du en del av ledningsgruppen och du får en utvecklande roll med omväxlande utmaningar.

De huvudsakliga ansvarsområdena är:

 • Löpande redovisning
 • Månads- och årsbokslut
 • Årsredovisning
 • Inkomstdeklaration
 • Budget- och Prognosarbete
 • Intäkt/kostnadsanalys
 • Försäkringar
 • Kollektivavtal
 • Anställningsavtal
 • Löneadministration (outsourcad)
 • Tjänstebilar

Vi söker dig som vill ta ansvar för och leda och utveckla Svenska Mötens ekonomiavdelning som, förutom ekonomichefen, består av en redovisningsekonom och en ekonomiassistent. Förutom ekonomiavdelningens klassiska ansvarsområden är en viktig del av rollen att vara ett proaktivt bollplank till vår försäljningsorganisation. Rollen är både operativ och strategisk.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Förutom att du är trygg i de ekonomiska processerna, ska du gilla att arbeta nära affärsverksamheten och proaktivt bidra med idéer om hur vi kan utveckla verksamheten. Du måste gilla att växla mellan strategiska frågeställningar och vardagsnära operativt arbete.

Som person är du strukturerad, drivande samt noggrann med en god analytisk förmåga i kombination med att du är flexibel och pragmatisk. Du är van att arbeta självständigt, samtidigt som du har lätt att samarbeta med andra. Du kan se helheten och har samtidigt en känsla för detaljer. Utöver detta är du en nyfiken person som inte är rädd för att kavla upp ärmarna när det behövs.

Stämmer detta in på dig? Då kan vi erbjuda ett kul jobb i ett härligt och energifyllt gäng!

Ansökan

I rekryteringen har vi valt att samarbeta med Urvalet Executive AB. Mer information om rekryteringsprocessen hittar du på Urvalets hemsida www.urvalet.se. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 15/2, urval kommer att ske löpande.

Vid eventuella frågor, välkommen att kontakta ansvariga chefsrekryterare på Urvalet:

Linda Wiltbourn, linda.wiltbourn@urvalet.se , Katrin Romare, katrin.romare@urvalet.se Telefon 08 718 00 58

Varmt välkommen med din ansökan!

Urvalet Executive erbjuder sedan 17 år kvalificerade tjänster inom chefs- och styrelserekrytering, ledarskapsutveckling och talent management. Med hjälp av en kompetensbaserad rekryteringsprocess med kulturmatchning säkrar vi rätt kandidat med rätt tjänst och arbetsgivare.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02