Annons
Annons

En ovanligt bra matlagare sökes!

Marholmen Hotell & Konferens

I samarbete med vår kund Marholmen Hotell & Konferens i Norrtälje så letar vi på Four Service nu efter dig, du som brinner för matlagning och är bevandrad i antingen det kalla eller det varma köket. Har du erfarenhet att leda ett kök i egenskap av sous chef är det också av intresse i denna rekrytering.

Marholmen växer så det knakar och behöver förstärka sitt köksteam. Den som söker tjänsten som souschef/kock/kallskänka bör ha en passion utöver det vanliga för att laga underbart god mat och för att leverera service och matupplevelser av högsta klass.

”Gästen är kung” är devisen som utgör grunden för hela Marholmens verksamhet.

Vi söker dig som har relevant utbildning och/eller minst tre års arbetslivserfarenhet. Erfarenhet från arbete inom hotell eller konferens är meriterande men inget krav.

Vi ser gärna att du som söker drivs av att alltid prestera utifrån en hög ambitionsnivå och av en kreativ förmåga att ständigt utveckla dig själv och verksamheten. Att agera utifrån Marholmens värdeord ”Passion, Omtanke, Energi och Mod” bör för dig kännas som något självklart.

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid men även deltid kan diskuteras. Schemat är rullande över vardagar och helger med både dags- och kvällspass.

Anställningen är tillsvidare med 6 månaders provanställning. Lön och tillträde enligt överenskommelse.

Du talar svenska och/eller engelska obehindrat och du behöver ha B-körkort samt tillgång till bil.

Som anställd på Marholmen är du en viktig del av verksamheten hos en mycket trygg och stabil arbetsgivare. Friskvårdsbidrag och andra fina förmåner kommer med anställningen.

Varmt välkommen att söka om du vill du vara med på Marholmens spännande resa. Sök tjänsten genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till jobba@fourservice.se Har du några frågor vänder du dem till Personalansvarig Elin Ekman 08-578 578 01.

Det finns såklart väldigt mycket mer att säga om denna tjänst, men det tar vi när vi ses på en första intervju. Eller hur?

Marholmen är ett örike i Roslagens skärgård för rekreation, inspiration och möten. En timme från Stockholm, Arlanda och Uppsala. Marholmen vänder sig både till konferens- och privatgäster. Deras erbjudande består av Grosshandlarvillan, exklusiva Villa Berg, 40 hus, 5 villor, ett nybyggt hotell av högsta standard, spa, festvåningen Paviljongen, sommarcaféet Grosshandlargården, paint ball ön Rackaren, aktivitetsön Strömsholmen och mycket, mycket mer. Kort sagt – den helt ovanliga ön Marholmen måste upplevas!

Four Service har sedan starten 1989 varit en del av Sveriges blomstrande restaurangscen. Vi hjälper restauranger av alla dessa slag och i landets alla hörn med rekrytering och bemanning av kvalitetspersonal. Alltid öppet kontor, alltid tillgängliga. Läs mer på www.fourservice.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02