Annons
Annons

Enhetschef

Högskolerestauranger i Stockholm

Vi har världens viktigaste arbete – tycker vi!

Vi ser till att morgondagens ledare, politiker, lärare, ingenjörer, ekonomer, marknadsförare, läkare får en nyttig och bra mat- och fikapaus, varje dag.

I snart 50 år har vi på Högskolerestauranger serverat och levererat välsmakande luncher, nybryggt kaffe och bakverk – av de bästa råvarorna, gärna svenska och ekologiska – till företag, myndigheter, universitet och privatpersoner, runt om i Sverige. Med 46 försäljningsställen från Karlskrona till Gävle, kan vi stolt säga att vi idag är en av de mest anlitade aktörerna inom vår bransch och ledande på Campusmarknaden. Vi har ca 240 anställda och omsätter 180 mkr per år. 

Vi värnar om det personliga mötet – när våra gäster uttrycker ’’Det här är dagens bästa stund’’ känner vi mest glädje. Se www.hors.se för mer information

Vi söker nu en affärsmässig Enhetschef som vill driva och utveckla våra verksamheter på KTH, Södertörns högskola och Stockholms universitet. Du kommer att ha ett övergripande budget- och resultatansvar för totalt 5 försäljningsställen som innefattar restauranger, caféer samt en omfattande cateringverksamhet och produktion. Du leder drygt 20 medarbetare genom två platschefer. Du rapporterar till vår Driftchef/COO som sitter på huvudkontoret i Stockholm. Du arbetar strategiskt med långsiktig utveckling och planering såväl som operativt där du förväntas vara en del av den dagliga driften. Du ansvarar för att företagets värdegrund, affärsidé och vision levandegörs i verksamheten. Du stärker och utvecklar relationen med kunder, leverantörer och gäster samt arbetar aktivt för att skapa nya affärsmöjligheter. Med din profil ser du en stor utvecklingspotential av enheterna med möjligheter till förbättring och effektivisering.

Din profil

Vi söker dig som är affärsinriktad och har ett högt engagemang i det du gör. Du är resultatfokuserad och har en vilja att utveckla och driva framåt. Du ser nya affärsmöjligheter och har en god ekonomisk och analytisk förmåga. Du är också van att organisera och effektivisera din verksamhet. Ledarskapet är viktigt och du har förmågan att motivera och coacha ditt team mot gemensamma mål. Du ser helheten men har också sinne för detaljerna i den dagliga driften. Din operativa närvaro är en förutsättning för att lyckas i rollen. Högt service- och kvalitetsfokus är en viktig framgångsfaktor. Som person är du också en relationsskapare, har en hög social kompetens och är en god kommunikatör.

Din bakgrund

Vi ser att du kommer från en liknande roll med fullt budget- och resultatansvar inom restaurangbranschen. Erfarenhet från cateringverksamhet med goda resultat är mycket meriterande. Du har dokumenterad ledarerfarenhet, gärna kombinerat med relevant ledarutbildning. Du har också någon form av utbildning inom ekonomi. Meriterande är även dokumenterad erfarenhet av arbetsmiljöarbete och livsmedelshygien samt goda kunskaper inom arbetsrätt och kollektivavtal.

Du skriver och talar svenska flytande, ytterligare språk är meriterande.

Är detta du?

Välkommen med din ansökan senast den 10 mars 2019. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search. För ytterligare information vänligen kontakta Helena Larson, 070-753 33 10

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02