Annons

Erfaren kökschef för fast tjänst

Eriksberg Hotel & Nature Reserve

Eriksberg Hotel & Natures verksamhet utvecklas konstant och nu behöver vi komplettera vårt duktiga F&B-team med en erfaren kökschef som har vana att hålla många bollar i luften.

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet från stor och bred restaurangverksamhet som strävar efter att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse. Som person får du saker gjorda, är driven, tydlig, tar initiativ och har ledarerfarenheter. Med en positivt modern ödmjuk ledaranda, hög stresstålighet och flexibilitet blir du en viktig del i den framtida utvecklingen av F&B-verksamheten samt hela företaget här på Eriksberg.

Du ska ha minst två års erfarenhet som kökschef/teamleder med dokumenterat personalansvar och vara en ordningsam problemlösare som kan arbeta både kvällar och helger. Du ska kunna svenska flytande i tal och skrift, samt engelska i tal och skrift och inneha B-körkort.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Arbetstiden är varierande, med mycket kvälls- och helgarbete. Vi är anslutna till Visita och förhåller oss till gällande kollektivavtal.
Vi erbjuder personlig utveckling i ett av Sveriges mest intressanta och expansiva besöksnäringsföretag.

Varmt välkommen att mejla ansökan och CV till erik.wollbrant@eriksberg.se
Läs mer om Eriksberg Hotel & Nature Reserve här

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02