Annons

Erfaren receptionist för extra vid behov

Hotell Reisen

Hotell Reisen är ett förstklassigt Stockholmshotell med anor från 1600-talet. Hotellet har 144 rum med restaurang, bar och relaxavdelning. Under de senaste åren har hotellet genomfört en omfattande renovering och kommer framöver vara med om en spännande resa då vi från december ingår i Hyatt koncernen.

Vi söker:
Du som älskar kontakten med människor och är kreativ och snabbtänkt för att lösa situationer som dagligen uppstår. Vi söker dig som har stor kunskap och erfarenhet av att arbeta i Opera hotellbokningssystem inom reception, men önskvärt även erfarenhet av att arbeta med bokningar i Opera.

Är du en person som är uppdaterad om vad som händer i Stockholm, har passion för service och försäljning, så ser vi fram emot din ansökan.

För oss är det viktigt att du är initiativrik och vill lära dig, samt att du arbetar för att våra gäster ska känna sig som hemma. Vi arbetar mycket efter stort eget ansvar och alla har ett förtroende att fatta egna beslut för att lösa situationer. Då det är skiftarbete ska du kunna arbeta dagtid, kvällar och helger.

Din bakgrund och profil:
• Du har tidigare erfarenhet av serviceyrket
• Du har kunskap och erfarenhet av hotellbokningssystemet Opera, meriterande om du har kunskap av att hantera bokningar i Opera.
• Du har utpräglad servicekänsla, goda kunskaper om sevärdheter och restauranger i Stockholm för att kunna visa det bästa av Stockholm för våra gäster.
• Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift, ytterligare språk är meriterande.
• Du har minst två års erfarenhet av att arbeta i en hotellverksamhet, det är meriterande om du har en utbildning inom hotell/turism eller service management.

Anställningsförhållande:
Anställning för enstaka dagar. Arbetstiderna är varierande och varierar mellan dag, kväll, natt och innefattar även helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal.

Urval och intervjuer sker löpande så vi ser fram emot att få Din ansökan snarast dock senast 10 dec 2020. Märk ansökan ”receptionist”.

Ansök till
Tomas Tegfors
General Manager, Hotell Reisen
Tomas.tegfors@hotellreisen.com

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02