Annons
Annons

Erfaren servitris/servitör med möjlighet till fast anställning

Restaurang Kärnhuset

Varje år välkomnar vi mer än 200 000 besökare till vårt besöksmål i Kivik. Restaurang Kärnhuset, med plats för 135 ätande gäster, erbjuder lunch från egna recept tillagade på lokala råvaror och med musteriets produkter som en röd tråd genom menyn. Stinas café , med plats för 100 gäster, serverar kaffe/te, vår välkända äppelkaka, bakverk, smörgåsar och lättare rätter. I våffelboden som ligger på grässlänten ner mot havet serverar vi kulglass och nygräddade våfflor till kaffet.

Just nu söker vi efter erfaren servitris/servitör till restaurang Kärnhuset som har en ambition att ge service som överträffar gästens förväntningar. Hos oss väntar dig ett roligt och spännande uppdrag under maj till oktober där din kompetens får blomma ut och där möjlighet till fast anställning finns.

Du kommer att jobba i ett team där det ställs krav på att du har hög social kompetens, är positiv, känner stolthet över ditt yrke och alltid sätter gästen främst. Du är kreativ, gillar att jobba i ett högt tempo och kunna se vad som behöver göras. Vi är ett tajt gäng där alla hjälper varandra för att lösa uppgifterna på bästa sätt.

Ett krav är att du har arbetat på restaurang tidigare och att du kan serveringstekniken. Har du dessutom en sommelierutbildning är det meriterande. Arbetstid är dagtid inkl. helger.
Har du koppling till Österlen ser vi det som en fördel. Tillgång till körkort och bil behövs. Du behärskar svenska samt engelska i tal.
Låter det intressant? Välkommen med din ansökan redan idag.

Ansökan
Maila din ansökan till karnhuset.jobbansokan@kiviksmusteri.se senast den 8 april

Frågor
Om du har frågor, maila gärna karnhuset.jobbansokan@kiviksmusteri.se, eller kontakta Anna Björnsson, Restaurang- och caféchef på telefonnummer 0705-733130

I södra delen av Kivik, där äppelodlingarna möter Hanöbukten med sina kritvita stränder, ligger Kiviks Musteri. Här planterade Henric Åkesson 1888 de äppelträd som skulle bli Sveriges första yrkesmässiga fruktodling och lade samtidigt grunden till familjeföretaget Kiviks Musteri. Kiviks Musteri AB drivs idag av fjärde generationen Åkesson. Vi utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukt och bär med flera generationers kunskap och erfarenhet av hur man bäst bevarar det goda och nyttiga i frukt och bär. Med modern teknik och ett utpräglat miljötänk tillverkar vi bl a must, cider, drycker, juice, marmelad, kräm och vin.

Våra viktigaste ingredienser är våra medarbetares kunnande, engagemang och idérikedom! Vi är också ett välbesökt besöksmål med musteributik, restaurang, café samt Äpplets hus med sina trädgårdar. Sedan 2015 driver vi också Solnäs Gård utanför Lund, med odlingar, gårdsbutik och café. Koncernen har ca 180 anställda och omsätter ca 600 msk (2015). Vi har vår tillverkning i Kivik och Kristvallabrunn. Våra varumärken bygger på äkta råvaror, vår genuina kärlek till äpplen, mat och dryck och till den vackra platsen där vi finns.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02