Annons
Annons

Eventansvarig Hovmästare

Smådalarö Gård Hotell & Spa

Vill du jobba på ett av Sveriges största Hotelldestinationer i Stockholms vackra skärgård? Ansök nu och bli en del av Smådalarögårds Hotell & Spa.

Smådalarö Gård Hotell & Spa tillhör familjeägda Sabis och ligger i Stockholms vackraste skärgårdsmiljö ca 40 min med bil från Stockholms innerstad. En året-runt destination med 118 hotellrum, restauranger, padelbanor, golfbana, konferens- och eventlokaler samt 2000 kvm spa och wellness.

Om rollen
Nu söker en eventansvarig Hovmästare till Smådalarö Gård Hotell & Spa. I din roll ansvarar du för företagsevent, bröllop och privata, större arrangemang. Du arbetsleder och säkerställer eventen på plats samt sköter kontakten mot gästen under eventet. I dina arbetsuppgifter ingår bemanningsplanering, detaljplanering samt inköp av dryck och annat som rör evenemanget. Tillsammans med ditt team säkerställer du leveransen och levererar en gästupplevelse i världsklass!

Eventen utförs mestadels i vår fina festvåning Werket som rymmer 120 sittande gäster men även i våra mindre, anrika lokaler som rymmer sällskap med färre deltagare. Under perioder när vi inte har bokade event så hjälper du till i någon av restaurangerna som hovmästare.

Din profil
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från liknande tjänst eller som hovmästare. Som person är du glad, positiv och lyhörd för gästernas behov. Du har en ödmjuk framtoning och är prestigelös i ditt arbete. Du är en lagspelare och har inga problem att rycka in där det behövs för att hjälpa dina kollegor.

Ledare inom Sabis har förmåga att:
• Vara förebild
• Visa vägen
• Involvera & Engagera
• Leverera resultat

Vi erbjuder
Ett roligt jobb på Sveriges ledande destination inom aktivitet och avkoppling. Sabis är ett stabilt familjeföretag där vi arbetar mot en tydlig vision och tydliga mål. Med en platt organisation där vi har nära till beslut skapar vi ett starkt fokus på kunden. Kulturen präglas av utvecklingsvilja, frihet under ansvar, samarbete, kommunikation och glädje! Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal förmåner för alla medarbetare.

Ansökan
Tillträde snarast. Dina arbetstider är varierande under vardagar, kvällar och helger. Möjlighet till personalbostad finns. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Projektledare F&B Sandra Lepierre, sandra.lepierre@smadalarogard.se. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Besök gärna www.smadalarogard.se

Välkommen med din ansökan snarast möjligt!

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 25 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02