Annons

Eventkoordinator

Hotel Skeppsholmen

Vill du vara en del av Hotel Skeppsholmen?

Hotel Skeppsholmen har 77 hotellrum, restaurang och bar samt möteslokaler och enastående festvåningar för stora och små kalas. Vi är även ett Svanenmärkt hotell, medlem i Design Hotels samt stolt samarbetspartner till vår granne Moderna Museet, Operakällaren Foundation/UNICEF och Project Playground.

Nu söker vi en Eventkoordinator som vill vara med att bevara och utveckla vår eventavdelning. Du behöver vara strategiskt lagd då vi hela tiden arbetar med att maximera intäkter, öka lönsamhet samtidigt som vi ska leverera bästa service till våra kunder och gäster. Tjänsten innefattar ansvar över alla våra event så som fester, bröllop, middagar, dop mm. Tjänsten kommer innefatta hela processen från förfrågan, offert, visning, merförsäljning, kontraktsskrivning, detaljplanering, genomförande av event och uppföljning.

Det innebär att det är vår eventkoordinator som följer kunden genom hela processen. Tjänsten kommer ingå i vår bokningsavdelning där vi även säljer in konferenser och grupper. Det är viktigt att du är flexibel och tycker om att arbeta i en driftsorienterad miljö med högt tempo samt att du uppskattar en blandning av strategiskt och operativt arbete. Eventkoordinator kommer att rapportera direkt till vår Reservations and Sales Manager och har fullt ansvar för driften av alla event, och arbetar även nära konferenskoordinator såsom att stötta och finnas tillgänglig för driften.

Tjänsten innefattar heltid både dag, kväll samt helger med start så snart som möjligt.
Då Hotel Skeppsholmen ingår i Nobis Hospitality Group som är en växande familjeägd koncern så är den avslappnade familjära känslan viktig hos oss. Hotellet är beläget mitt inne i Stockholm city, i ett historiskt hus från 1699 med inredning av Stockholmsbaserade arkitekterna Claesson Koivisto Rune. Vi har skapat en tillflyktsort för alla sinnen, med ett vackert och lugnt läge vid vattenbrynet samt ett genomgående svenskt koncept i mat, design, musik och mode.

Urval och intervjuer görs löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Skicka personligt brev och CV till jobb@hotelskeppsholmen.se märk mailet med Eventkoordinator.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

 

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02