Annons
Annons

Eventkoordinator

Tekniska museet

Tekniska museet är ett science center och Sveriges största tekniska museum som varje år lockar cirka 300 000 besökare, varav mer än hälften är barn och unga. Tekniska museet är mitt i ett stort förändringsarbete som innebär att stärka och utveckla Tekniska museets roll som alla små geniers favoritställe och målet är att bli det mest kreativa museet i Europa  – dit besökarna kommer för att skapa, leka, lära, tillsammans i syfte att väcka intresse och nyfikenhet för teknik, naturvetenskap och matematik.

Tekniska museet gör nu en stor satsning på en helt ny eventmiljö för att förstärka besökarnas helhetsupplevelse samt öka attraktionskraften i denna unika mötesmiljö där innovationen står i centrum.

Vi söker dig som vill vara med på resan att fortsätta bygga upp vår eventverksamhet tillsammans med eventansvarig. Ni samarbetar både kring försäljning och marknadsföring av verksamheten och med planering och genomförande av event. Ni koordinerar genomförandet med övrig intern personal såsom värdar, pedagoger och tekniker samt har en tät dialog med vår restaurang Tekniska by Pontus.

För att lyckas med uppdraget behöver du ha erfarenhet av att sälja in, planera, koordinera och genomföra event, allt från dagkonferenser till stora event med olika aktiviteter och middagar för upp till 500 gäster.

Du kan projektleda event under hela processen från första kundkontakt, via förfrågan, förberedelser, genomförande samt uppföljning och efterarbete. Du är van att sätta ihop och koordinera det team som behövs vid respektive event. Du har erfarenhet av försäljning inom området och tycker att det är roligt med kundkontakten, både med nya och befintliga kunder.

Du är van att självständigt lägga upp och planera arbetet och har en flexibel och kreativ förmåga att lösa snabbt uppkomna situationer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du har lägst gymnasieutbildning, och minst fem års erfarenhet inom området. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Ytterligare språk är meriterande liksom ett kontaktnät inom branschen.

Låter detta som du? Välkommen med din ansökan senast den 16 februari. Urval sker dock löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare, så vänta inte med din ansökan.

I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering.
För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta:

Zofie Sandman
zofie@pointpeople.se
070-815 80 91

alternativt

Lotta Amnebjer Nordqvist
lotta@pointpeople.se
076-000 25 24

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02