Annons
Annons

Executive Chef

Quality Hotel Globe

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Vad innebär rollen?
Du som Executive Chef har du det övergripande ansvaret över all köks- och diskverksamhet på hotellet. I detta är du kreativ och har en förmåga att leverera en hög kvalitet i dina åtaganden. Du är ytterst ansvarig för avdelningens drift och kommer arbeta hands on nära ditt team för att nå nyckeltal för effektivitet och råvarukostnad samt andra uppsatta mål. Som ledare hos oss har du förmågan att utveckla dig själv, dina medarbetare och verksamheten mot samma mål – nöjda gäster och nöjda medarbetare!

Arbetstiden anpassas efter hotellets verksamhet vilket innebär att dags-, kvälls- och helgarbete råder. Du rapporterar till Operations Manager och är en del av avdelningschefsgruppen. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde omgående. Lön efter överenskommelse. Provanställning tillämpas.
Vi erbjuder en arbetsplats full av energi, mod och begeistring där stora karriärmöjligheter finns för rätt person.

Dina styrkor
Du är nytänkande och älskar att förbättra och förnya.
Dina goda samarbetsegenskaper kommer medföra att ett fantastiskt team skapas där alla arbetar i samma riktning.
Du är ödmjuk med positiv grundinställning
Du har en passion för service och vill med ditt sätt att leda inspirera, engagera och motivera dina medarbetare att leverera service och matupplevelser i världsklass.
Du är en prestigelös och naturlig ledare som har en förmåga att skapa ett vinnande team genom att vara en god förebild och motivera och därmed kunna visa vägen.
Du har en förmåga att kunna tänka ekonomi i alla led och du triggas av att driva lönsamhet.
Du har dokumenterad erfarenhet med goda resultat inom kök i en ledande position.
Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift; både i engelska och svenska.

I denna rekrytering gör vi löpande urval, så skicka in din ansökan snarast. Verkar detta vara en perfekt match för dig? Skicka din ansökan idag.
Senast ansök 18/6. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
För övriga frågor kontakta gärna Anders Johansson. anders.johansson@choice.se

Om oss
Quality Hotel Globe är ett av Stockholms största hotell, vägg i vägg med Ericsson Globe och Tele2 Arena. Vi bjuder på en färgstark hotellupplevelse med kundlöftet ”It’s taken care of” och vi passar lika bra för affärsresenären och mötesdeltagaren som för eventgästen, Stockholmsturisten, jullovsfiraren, storfamiljen och kärleksparet. Hotellet tillhör familjen Quality Hotel som är en av Nordens största hotellkedjor med över 60 hotell i Sverige, Norge och Danmark. Quality Hotel tillhör i sin tur Nordic Choice Hotels tillsammans med hotellkedjorna Clarion Hotel och Comfort Hotel. Välkommen till vår stora familj!

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02