Executive Chef
Clarion Hotel Sea U
Vill du utvecklas i Clarion Hotels bästa arbetsklimat, med en stark vinnarkultur och driv att nå framgång, är det dig vi söker. Vi är ett härligt team som nu letar efter en stark och viktig nyckelspelare som ska var med på vår resa framåt – att ta Clarion Hotel Sea U till nya höjder.
Clarion Hotel Sea U är Helsingborgs ledande hotell beläget precis vid havet inrett i en exklusiv Skandinavisk design. Konferens- & Kongress för upp till 1250 personer, flera restauranger, en härlig rooftop-bar, uppvärmd utomhuspool, och gym samt 250 hotellrum.
Vi söker nu en kreativ, strategisk och kommersiell Executive Chef som är fylld med passion och kan leverera en service utöver det vanliga. Du kommer vara med att utveckla och kvalitétsäkra alla våra Food & Beverage outlets.
Executive Chef rapporterar till Food & Beverage Manager.
Tjänsten innefattar ansvar för:
• Head Chefs
• Sous Chefs
• Kockar
• Kallskänkor
• Diskare
Vem är du?
Du brinner för våra gäster och medarbetare och att utveckla dig själv, dina medarbetare och din organisation. Du är en lagspelare med ständig vilja att vinna och du vinner tillsammans med dina kollegor. I vårt team så utmanar vi varandra för att nå nya nivåer och vårt mindset Ever changing ligger högt på vår agenda.
• Du har erfarenhet av att leda ledare i starka servicekulturer.
• Du älskar människor och brinner för dina medarbetare.
• Du har god förståelse för övergripande strategiarbete.
• Du är van att utarbeta, implementera och följa upp strategiska mål, arbeta med månatlig rapportering och prognosarbete.
• Du bidrar till vår viktiga feedbackkultur.
• Du har goda kunskaper i ekonomi och arbetsrätt.
• Du kan uttrycka dig flytande i både tal och skrift på svenska och engelska.
Vi ser gärna att du tidigare har varit Executive Chef på ett större hotell eller haft annan ledande position inom branschen. Meriterande är om du har relevant eftergymnasial utbildning.
Vad ingår i arbetsuppgifterna?
• Övergripande ansvarig för dina avdelningars gästnöjdhet- och medarbetarnöjdhet.
• Skapa en stark sälj- och servicekultur där vi sätter affären och gästen i centrum.
• Övergripande personal- och utvecklingsansvar för dina avdelningar.
• Övergripande ekonomiskt ansvar för dina avdelningar.
• Tjänstgöring som Duty Manager samt jourtjänst i hotellets krisgrupp ingår i befattningen.
Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi ser fram emot din ansökan!
Tobias Lillrud
Food & Beverage Manager
Clarion Hotel® är inte bara ett hotell för gäster att bo på – det är en upplevelse. Och du som jobbar inom Clarion är inte bara en anställd – du är en del av upplevelsen! Lika viktig som gästerna är för oss är du som jobbar med oss. Idag är vi över flera tusen anställda, alla med olika erfarenheter och bakgrunder. Men några saker har vi alla gemensamt – vi är personliga, vi har passion och vi strävar alltid efter perfektion!
Clarion Hotel® är en del av Strawberry.
Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook