Annons

Executive Chef till Quality Hotel Friends

Quality Hotel Friends

Mitt i Arenastaden i Solna, intill Friends Arena och Mall of Scandinavia, hittar du Quality Hotel Friends. Hotellet som öppnade 2013, har i dagsläget 399 rum, 13 konferenslokaler, 2 bankettsalar, 2 restauranger och en lobbybar. Vi kan ta emot grupper om 2-2000 deltagare! Det 94 meter höga hotellet ritat av Gert Wingårdh har blivit ett nytt landmärke i Arenastaden och kompletterar den nya stadsdelen, med Friends Arena och Skandinaviens största shoppingcenter Mall of Scandinavia som grannar. Nu startar vår resa mot att bli Stockholms största hotell och under 2020 öppnar vi dörrarna till ytterligare 256 hotellrum. Välkommen till Eventhotellet för de stora ögonblicken!

På Quality Hotel Friends är vi modiga, tävlingsinriktade och nytänkande och vi är inte rädda att kritisera oss själva. Vi jobbar ständigt med nya spännande koncept och idéer för att skapa en levande och reflekterande arbetsplats där arbetsglädje och gästnöjdhet står i fokus.

Är du vår nya Executive Chef?

Vi söker en inspirerande, coachande och tydlig ledare som tillsammans med teamet ska ta hotellet in i framtiden! Du har erfarenhet från större bankettverksamhet, håller hög kvalitétsnivå vid stora volymer, är strukturerad med ett ekonomiskt sinne.

Din profil

Du är en strukturerad matkreatör som i ditt tydliga ledarskap inspirerar och motiverar dina medarbetare att utvecklas på personligt plan och mot verksamhetens mål med nöjda återkommande gäster. Du håller hög standard för att leverera matupplevelser i världsklass, du är miljömedveten och van att jobba med hållbarhetsfrågor. Du har vinnarinstinkt, är lösningsorienterad, bra på att kommunicera och med ett högt kommersiellt fokus.

Din bakgrund

 • Gedigen och dokumenterad bakgrund som kökschef.
 • Du har jobbat med stora volymer och logistik
 • Du är kvalitétsmedveten och har god kunskap i svensk och europeisk matlagning.
 • Naturlig och coachande ledare, schemaläggning.
 • Goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift.
 • Väl insatt i köksekonomi, kalkylering, råvarukostnad, inköp, lagerstyrning och inventering.
 • Goda datakunskaper.
 • Meriterande om du har kunskaper i Nordic Choice specifika system.

Tjänsten

 • Tillsvidareanställning på heltid med tillträde i augusti 2019
 • Tjänsten innefattar dagtid, kvällar och helger.
 • Lön enligt överenskommelse
 • Sista ansökningsdag 10 juni, urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor kontakta F&B Manager Emelie Sandvall på emelie.sandvall@choice.se

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02