Annons

Exekutiv Köksmästare

Blique by Nobis

Blique by Nobis är ett modernt hotellkoncept där arkitektur och design går sida vid sida med olika former av estetiska uttryck. På generösa sociala ytor har vi skapat ett levande community med hotell, två restauranger, stora och flexibla mötes- och eventlokaler samt en takterrass med fantastisk utsikt över Stockholms takåsar. Med ena foten i artistiska Vasastan och den andra i växande Hagastaden har vi ett oslagbart läge i en ny och spännande del av Stockholm. Blique by Nobis har totalt 249 rum varav 50 av dessa är Studios, där gästen bor i en välplanerad, unik lägenhet med fullt utrustat pentry, inkluderat köksutrustning.

Vem är vi?
I april 2019 öppnade vi Blique by Nobis på Gävlegatan i nya stadsdelen Hagastaden, ett modernt hotellkoncept om 249 rum, generösa sociala ytor, flexibla event- och mötesmöjligheter, två restauranger, barer, samt en takterrass med utsikt över Stockholm. Här skapar vi en levande och social mötesplats med starka inslag av arkitektur, design och andra former kreativa uttryck.

Vem är du?
Blique söker nu en Exekutiv Köksmästare som vill vara med och driva våra kök och produkter framåt. Vi söker dig med flera års erfarenhet som souschef eller kökschef. Du skall vara trygg i ditt ledarskap och van att arbeta med många olika koncept och menyer. Förutom arbetslivserfarenheten, är stresstålighet och ödmjukhet några av dina starkaste egenskaper och du vet att man leder genom närvaro.

Om tjänsten:
Som exekutiv köksmästare är du ytterst ansvarig för alla våra kök och verksamheter. Blique bedriver två a la carte-restauranger, Arc och Boketto, där Boketto är hjärtat av vår verksamhet. Boketto serverar en frukost tillagad från grunden, lunch, samt middag och en välbesök och attraktiv brunch på helgerna. Ifrån Boketto förbereds också nästintill all mice en place och härifrån förbereds och serveras konferens- och festvåningsprodukten. Tjänsten är främst förlagd dagtid, måndag till fredag, men då stor del av verksamheten är öppen kvällar och helger förväntas närvaro och kvalitetskontroll av alla våra produkter. Som exekutiv köksmästare ansvarar du bland annat för rekrytering, schemaläggning, kostnadseffektivitet, kvalitet, utbud, service mm.

Arbetserfarenhet som köksmästare eller souschef är ett krav.

Blique by Nobis ingår i en koncern av flera hotell med restaurangverksamhet, både nationellt och internationellt och vi erbjuder alla våra medarbetare möjligheten att växa och klättra!

Tjänsterna är på 100% tillsvidare. Lön enl. ök.

Intervjuer & urval kommer att ske löpande, därför vi ber dig söka så snart som möjligt. Tillträde så fort vi hittat den rätta!

Vi kommer endast svara på ansökningar som möter vår kravprofil.

Vi ser fram emot din ansökan!
Anna Björklund
VD
anna.bjorklund@bliquebynobis.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02