Annons

Fastighetsskötare och fastighetstekniker

Djursholm Country Club

Ansökan
Watersheds har åtagit sig uppdraget att rekrytera en Fastighetsskötare och fastighetstekniker till Djursholms Country Club. Ansökan sker via ”Ansök här” -knappen nedan.

I den anrika Villa Pauli – som kan sägas vara skapelsen av en eklektisk blandning av kärleksfulla arvingar, modiga entreprenörer, intellektuella läkare, banbrytande arkitekter och kreativa konstnärer – realiserades för några få år sedan idén om att bilda och driva en i världsklass modern, lyxig, internationell och inte minst omsorgsfullt välkomnande privat medlemsklubb inte bara för familjens samtliga medlemmar i alla åldrar men även för privatmedlemmens företag och affärsmöten.

Namnet på denna klubb blev Djursholm Country Club som idag erbjuder sina medlemmar allt från restaurang, bar, hotell och konferens till faciliteter och aktiviteter så som gym, padel, tennis, bastubåt och barnunderhållning. Klubbens medarbetare vilka utgör dess viktigaste resurs – oavsett avdelning eller arbetsuppgifter – har både service och värdskap i sitt DNA och är lösningsorienterad med medlemmarnas bästa inför ögonen. På det sättet aktualiserar de dagligen med samlad kraft klubbens vision om att ge medlemmarna oförglömliga upplevelser utöver det vanliga och därav dess slogan att skapa långtstående minnen för kommande generationer.

Djursholm Country Club söker nu efter en händig fastighetsskötare och skicklig fastighetstekniker i en och samma person som med både hjärta och själ tar sig an skötseln av fastighetens yttre miljöer såväl som inre lokaler och publika utrymmen. Därtill är du behjälplig i det lilla och stora; i allt från möblering av konferenslokaler till säkerställandet av fungerande teknik. I korthet går ditt dagliga arbete ut på att skapa en trevlig vistelsemiljö för klubbens gäster och trivsam arbetsmiljö för klubbens samtliga medarbetare.

Ett utpräglat sinne för detaljer
Djursholm Country Club tror att du har ett utpräglat sinne för detaljer och den kreativitet som ligger i dess kärna. Samtidigt har du ett samordningsansvar utifrån ett helhetsperspektiv. Du har alltså förmågan att röra dig mellan detaljerna och helheten på ett smidigt och friktionsfritt sätt i syfte att säkerställa inte bara en välkomnande atmosfär men även säker miljö för både medlemmar och medarbetare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som fastighetsskötare och -tekniker på Djursholm Country Club arbetar du med inre och yttre skötsel av fastigheten samtidigt som du har ansvar för underhåll av fastigheters tekniska system.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
1. Sköta och underhålla fastighetens yttre miljö i termer av bland annat
• städning av ingångstrappor och krattning av grusgångar
• skötsel av grönytor och klippning av gräs, häckar och träd
• snöröjning och sandning
2. Sköta och underhålla fastighetens inre miljö i termer av bland annat
• möblering och ommöblering av konferens- och eventlokaler
• reparationer och avhjälpande underhåll
• utförande och servis av enklare fastighetsreparationer
3. Genomföra ronderingar och kontroller
4. Ansvara för beställningar och att följa upp mindre reparationer och underhåll
5. Vara behjälplig i ombyggnads- och renoveringsprojekt
6. Ansvara för verktyg och redskap

Dina personliga egenskaper
Djursholm Country Club fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som tycker om att ge service och är praktiskt lagd. Du har lätt för att samarbeta, håller vad du lovar och tycker om att lösa problem. För att trivas i denna roll behöver du ha ett stort intresse för människor och service, vara social och kommunikativ, händig, problemlösande, ha intresse för teknik, utemiljö och reparationer, vara noggrann, ansvarstagande, ha lätt för att arbeta tillsammans med andra samt trivas att arbeta både praktiskt och teoretiskt.
Dessutom anser du att återkoppling är en av grundstenarna i ditt arbete och du kan prioritera dina arbetsuppgifter även när det blir stressigt. Att arbeta i högt tempo är inget problem för dig och du tvekar inte att hjälpa en kollega som behöver uppbackning.

Övrigt
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med start omgående. Du blir direktanställd av Djursholm Country Club med vilken du även förhandlar lön. Provanställning tillämpas.

Urval sker löpande varför vi rekommenderar att du snarast möjligt skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg. (Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller telefon). Svara på alla frågor och se till att du är anträffbar på mejl så snart som vi kallar till intervju.

Frågor
Har du frågor om tjänsten? Kontakta:
Michel Rizk
michel.rizk@watersheds.se
070 – 670 20 31

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02