Annons
Annons

F&B Controller till Nobis Hospitality Group

Nobis Hospitality Group

Nobis Hospitality Group grundades år 1987 av Alessandro Catenacci. Den familjedrivna koncernen utgörs för närvarande av 6 hotell — var och en med sin egen prägel och historia, samt flertalet restauranger, barer, nattklubbar och konferens. I slutet av april öppnar vi även Blique by Nobis på Gävlegatan med ett modernt hotellkoncept och visionen att skapa en levande och social mötesplats.

Vi söker nu en affärsdriven och engagerad F&B Controller till all vår restauration (totalt 16 restauranger). Som F&B controller blir du en central nyckelperson i vår verksamhet med fokus på lönsamhetsutveckling och kostnadsuppföljning. Du bidrar med analys, supportar och vägleder våra F&B avdelningar i den dagliga driften som bla innefattar utbildning, styrning och processer kring inköp, bemanning, prissättning mm. Du har ett nära samarbete med både avdelningschefer och VD för våra dotterbolag. Din utgångspunkt kommer att vara vårt kontor på Skeppsholmen i Stockholm men du förväntas vara ute på våra enheter. Rapportering till Ekonomichef.

Din profil

Vi söker dig som har en hög affärsmässighet och ett kommersiellt tänkande med fokus på resultat och lönsamhet. Du har en analytisk förmåga och har lätt för att tolka nyckeltal och siffror. Samtidigt har du en hög kommunikativ och social förmåga, du vet hur man inspirerar och engagerar. Du trivs med att vara nära driften, utveckla, påverka och driva projekt framåt samt säkerställa genomförandet på våra enheter. Som person är du driven, har en hög energinivå och är nyfiken! Vi värdesätter ett brinnande intresse för F&B drift i kombination med analys och uppföljning.

Din bakgrund

Kanske arbetar du idag i en liknande roll inom hotell- och/eller restaurangverksamhet.

Vi ser gärna att du har tidigare operativ driftserfarenhet från restaurang eller kök och med erfarenhet från eget budget- och resultatansvar. Meriterande är högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande eftergymnasial utbildning. Du talar och skriver engelska flytande.

Välkommen med din ansökan senast den 29 april 2019. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search. För ytterligare information vänligen kontakta Helena Larson, 070-753 33 10

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02