Annons
Annons

F&B Manager

Gränsö slott

Vill du vara med och utveckla en fantastisk slottsdestination?

Nu söker vi en F&B till Gränsö slott i Västervik.

Gränsö slott i Årets sommarstad Västervik utvecklar en av landets bästa slottsdestinationer. Maten och vår service är en mycket viktig del i helhetsupplevelsen och vi söker nu en F&B som vill ta oss ett steg till.

Vi växer snabbt, satsar och investerar kontinuerligt i anlägggning och personal och vi får allt fler gäster som har höga förväntningar på mat och upplevelse.

Vi söker en ledare som bygger, utvecklar och rekryterar det team som ska ta Gränsös mat och service ett steg till. En ambitiös och strukturerad F&B med kreativt intresse för mat och service. Du kan delegera och organisera och har en bra social förmåga. Teamkänslan är viktig på Gränsö.

För dig som vill utveckla vårt mat- och servicekoncept finns stora möjligheter att göra avtryck och skillnad. Vi har ett gott rykte, och en bra profil på våra gäster varav många kommer tillbaka flera gånger varje år. Vi står dessutom inför investeringar där du kan vara med och påverka.

Vi erbjuder en utmaning, och en arbetsplats i en fantastisk miljö. Livskvaliten i ”Årets sommarstad” Västervik är hög och vi hjälper gärna till med boende och jobbsök för partner.

Gränsö slott är privatägt, har ett unikt och vackert läge precis vid havet nära centrum. Vi är en egen destination och ett resmål, med hotell, spa, restaurant, trädgårdar och gästhamn.

Om Gränsö
Gränsö slott Hotell, Spa och Restaurang är klassad som en Fyrstjärnig Superioranläggning. Vi har ett fantastiskt läge direkt vid havet, nästan på promenadavstånd från centrum och ändå mitt i skärgården.

Gränsö slott har 57 rum varav 7 sviter, 120 bäddar, ett välbesökt spa med 11 pooler, bastuer, kallbadhus och en omfattande restaurangverksamhet, från fine dining till frukostar, konferensluncher och festmenyer i slottet. Vi har även en lobbybar som serverar enklare rätter och ett populärt slottscafe.

Årets Sommarstad – Västervik
Livskvaliten i Västervik är mycket hög. Service, barnomsorg, skolor håller hög nivå. Närheten till allt, butiker, restauranger, havet, golfbana m m gör att Västervik ibland beskrivs som ”att leva på en resort”. Västervik är dessutom byggt på vatten vilket skapar unika förutsättningar för det goda livet för boende och besökare. Prisbilden för boende nära havet t ex är mycket bra jämfört med storstäder.

Ansökan med cv till Hotellchef Sigrid Persdotter, sigrid@granso.se tel 0490-82437

Info om Gränsö och vår utvecklingsplan lämnas av VD Per Johansson, per@granso.se 0490-824 22

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02