Annons
Annons

F&B Manager

Stockholm City Conference Centre

Vill du vara med och utveckla Nordens/Stockholms naturliga mötesplats? Stockholm City Conference Centre söker en F&B Manager 
 
CCC är en av norra Europas största konferens- och kongressanläggningar med totalt 50 konferensrum fördelade på två hus, Norra Latin och Folkets Hus. Våra möteslokaler, tillsammans med väl genomtänkt mat och dryck samt en god serviceupplevelse, ger dig en komplett mötesanläggning mitt i city. Vår vision är att vara det självklara valet där människor möts för att forma framtiden. CCC ingår i upplevelsekoncernen Stureplansgruppen.

CCC söker en F&B Manager som vill göra skillnad och brinner för att utveckla mötesplatser, människor och koncept. Vårt ledord är att meningsfulla möten kräver betydelsefulla rum.

För att lyckas i rollen och möta morgondagens gäst på Stockholm City Conference Centre krävs ett tydligt och engagerande ledarskap där du behöver vara både teoretisk och praktisk.
Du är en naturlig nätverksbyggare och använder sociala medier som en självklar del för att utveckla både relationer och varumärke. Mat och dryck är din passion vilket gör att du aktivt håller koll på de senaste trenderna och service-koncepten inom området.

Du drivs vidare av att arbeta mot mål i en flexibel och rörlig miljö där det går snabbt i svängarna. Din sociala sida gör att service faller sig naturligt för dig samtidigt som du vågar driva effektivt förändringsarbete. Som person är du nytänkande och kreativ med en can do-attityd.

För att klara rollen behöver du

 • Mångårig erfarenhet av personalledning med tydligt resultatansvar
 • Vara analytisk och ha god förståelse för ekonomi
 • Mycket god kunskap inom Food & Beverage
 • Erfarenhet från ledningsgruppsarbete
 • Kunna kommunicera flytande på svenska och engelska, både skriftligt och muntligt
 • Presentationsteknik
 • Branscherfarenhet (konferens/event/bankett)
 • Kommunikativt ledarskap

I rollen rapporterar du till VD och ingår i CCC:s ledningsgrupp.

Vad erbjuder vi dig?

 • Möjlighet att fortsätta utvecklas inom Sveriges största nöjeskoncern med starka varumärken – Stureplansgruppen (som te x Berns, Supper, Griffins, Grand Escalier, Nosh&Chow m.fl.)
 • Att tillsammans med marknad och försäljning skapa en kommunikationsplan för F & B
 • Möjlighet att leda och coacha ett kompetent och affärsdrivet team
 • En rörlig och snabbt utvecklande miljö
 • Ansvar över budget/prognos, personal och verksamhetsplan inom F & B
 • En mycket trevlig arbetsplats med både värme och humor

Ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Urvalet Executive AB. Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande.
Mer information om rekryteringsprocessen hittar du på Urvalets hemsida www.urvalet.se där du också skickar in din ansökan.
Obs! Vi tar inte emot ansökningar på mail.

Tack på förhand! 
  
Vill du veta mer om tjänsten och Stockholm City Conference Centre, vänligen kontakta ansvarig chefsrekryterare på Urvalet: Linda Wiltbourn, linda.wiltbourn@urvalet.se 
Tel:08-718 00 58

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02