Annons
Annons

F&B Manager

Falkenberg Strandbad

Jag heter Kent och har det stora nöjet att driva Falkenberg Strandbad, eller ”Europes best resort spa” – om du frågar World luxury awards! Falkenberg Strandbad innefattar allt vad du kan begära av en fantastisk upplevelse: mat, cocktails, varma pooler, behandlingar, mycket musik, dofter, ja allt som berör och i en äkta beachclubanda. Mat och dryck är en viktig del i vårt DNA och en av dem viktigaste delarna i vår mission att skapa en gästupplevelse i världsklass.

Då vår nuvarande F&B Manager skall arbeta vidare med nya uppdrag inom ESS Group (ja, så heter vår familj av destinationshotell) så söker jag efter nästa stjärna till F&B teamet. F&B Manager ingår även i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD. Du har fyra direktrapporterande avdelningschefer och du ansvarar för budget för våra kök, matsalar och alla dom läckra barerna. Till dessa hör restaurang Famille, restaurang KÖKET, The Retreat Club, Mirror Bar och under sommaren vår Bistro Mer. Du skall ansvara för kvalitetssäkring av mat, dryck och service. Ambitionen är att bli Sveriges bästa arbetsgivare inom hotell & restaurang och målet är att skapa stamgäster.

Våra värdeord är professionella, passionerade och lekfulla, och det lever vi och andas varje dag! Tillsammans skapar vi sann restaurangglädje för våra gäster, samma anda som vi själva vill ha när vi går på en sån där restaurang där allt stämmer. Eller när vi bara vill hänga skönt i baren! Du trivs med arbete i en fartfylld miljö där vi jobbar i ett högt tempo med intentionen att vara en internationellt avslappnad hemmamiljö för våra gäster. Vi är stolta över vår logga och strävar alltid efter att leverera value for money och lite till! Och just det –  Vi delar glädjen & passionen för mat, dryck och service – livet helt enkelt!

Vi vill jobba med en schysst ledare, en skön lirare och modig förebild för våra hjältar som ser till att skapa magiska gästupplevelser varje dag. Vår målsättning är att du skall le och ha ett sunt mindset som om varje dag vore fredag, och när du avslutar din arbetsdag, skall du ha en skön känsla i magen att ditt team fixar resten, eller festen. Du är ledaren som tränar, coachar och lyfter ditt team till att bli starkt och framgångsrikt! Vi älskar din kreativitet och drivkraft och förutsätter att du ser teamet som ditt bästa verktyg för att lyckas. Hos oss är det människorna som gör skillnad, därför letar vi efter en stark karaktär med sprudlande energi – Det är din personlighet, ditt ledarskap och din drift och vilja att vara en del av något större, som kommer att vara avgörande. Rollen kommer att kräva både mod, engagemang och massor med energi. Jag utgår från att du har dokumenterad erfarenhet som framgångsrik ledare, gärna men inte nödvändigtvis med bakgrund från matsal och service.

Strandbaden drivs och ägs av ESS Group. ESS Group är också grundarna till destinationshotellen Ystad Saltsjöbad, Villa Strandvägen, och The Steam Hotel samt cityhotellen Hotel Pigalle, Hotel Bellora i Göteborg och MJ´s i Malmö. Vi är också aktiva partners i restaurangerna Zamenhof, Brasserie LIPP, Barabicu och Tranquilo samt nattklubbarna 8ight, Excet och Port du Soleil.

I den här filmen summerar vi 2018 för alla våra destinationer. Falkenberg Strandbad såväl som våra systerhotell.

För ytterligare känsla för vilka vi är så visar den här filmen vår årliga fESSt där vi korar Årets Medarbetare, Ledare och Årets ESS. Alla är bjudna, alla bidrar. Mycket glädje!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02