Annons
Annons

F&B Manager Destination Jkpg

Scandic Elmia och Portalen

F&B Manager – som vill leda ledare och driva våra F&B-avdelningar på Scandic Elmia och Portalen i Jönköping med ett ständigt sikte i framtiden.

I våra restauranger, kök och barer sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar gästerna med våra egna unika jag, det är så vi ger gästerna de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten. För oss själva och våra gäster.

Som F&B Manager har du det övergripande ansvaret för vår frukost, restaurang, bankett, konferens samt köket och baren. Du håller dig ständigt uppdaterad, är nyfiken och med passion en ständig koll på marknaden. Du är ansvarig för att hitta den betydelsefulla balansen mellan kortsiktiga vinster och ett långsiktigt hållbart resultat och arbetar för nya möjligheter. Du har också ett stort intresse att bygga team och individer till att lyckas i deras uppgifter.

Dina arbetsuppgifter som F&B Manager innebär att:
Ha övergripande ansvar för hotellets mat- och dryckesverksamhet
Sätta upp mål for dig och dina medarbetare
Motivera och coacha dina medarbetare till att ge service i världsklass!
Arbeta med nyckeltal
Attrahera och rekryterare framtida Scandic-medarbetare.
Ingå i hotellets ledningsgrupp
Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02