Annons
Annons

F&B Manager

Näsby Slott

Näsby Slott ingår i familjen Stockholm Meeting Selection (SMS) som driver 10 hotell och mötesplatser i Stockholmsområdet. Vår vision är att bjuda världen på Livets Goda!

Det sjuder av aktivitet inne på Näsby Slott. Vi genomför just nu sista etappen i en rad av renoveringar och i april 2019 öppnar vi upp ett slott med nyrenoverade salonger och hotellrum med utsökt design. Näsby Slott ska vibrera av liv och rörelse och i maj är det även premiär för slottets nya krog. Visionen och målsättningen med våra satsningar är att etablera Näsby Slott som ett kvartersslott för omkringboende, en konkurrenskraftig weekenddestination, ett attraktivt val för möten & konferenser samt bibehålla stark position inom event, fest & bröllop.

Vill du vara med på vår spännande resa och ytterligare stärka Näsby Slott och våra erbjudanden är detta en tjänst för dig. Tjänsten är en nyckelroll och vi ser att du är starkt bidragande i arbetet med att nå och realisera våra högt ställda mål.

Om tjänsten
Du har ansvar för mat- och dryckesverksamheten på Näsby Slott och den löpande driften med fokus på nöjda gäster och medarbetare. Genom säljfokus i kombination med effektiv planering driver du en lönsam verksamhet.

Du ansvarar för den totala gästupplevelsen i vår restaurang och utvecklar löpande koncept och utbud. Rollen har personalansvar för F&B verksamheten såsom schemaläggning, utvecklingssamtal, arbetsmiljöfrågor samt att ständigt optimera och utveckla teamet. Du arbetar aktivt med nyckeltal och prognoser för din avdelning.
Rollen ingår i ledningsgruppen på slottet och rapporterar till hotelldirektören. Anställningen är heltid/tillsvidare, efter 6 månaders provanställning.

Din Profil

Vi söker dig som är en engagerad och full av energi som coachar ditt team till nya höjder. Förutom goda ledaregenskaper och ett gediget intresse för service, mat och dryck, tror vi att du är en entusiasmerande person som vet hur man bygger laganda och åstadkommer såväl härliga restaurangupplevelser som goda resultat. Du motiveras och trivs med att arbeta mot högt uppsatta mål samt att vara operativt delaktig är för dig en självklarhet.
Du kommer från en liknande roll med eget resultatansvar från hotell- eller restaurangverksamhet. Du är utbildad sommelier och håller en hög dryckesnivå samt har en gedigen matsalskunskap.

Låter detta som du? Välkommen med din ansökan snarast. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering. För ytterligare information kontakta Zofie Sandman, 070-815 80 91.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02