Annons

F&B Manager

The Steam Hotel

The Steam Hotel är inte ett hotell. Steam Hotel är en destination för människor som vill uppleva mer och bli berörda, en plats för dig som inte nöjer dig med bra. Hos oss står alltid mat och dryck i centrum och är en viktig del i vårt DNA, och en av dem viktigaste delarna i vår mission att skapa en gästupplevelse i världsklass.

Då vår nuvarande F&B Manager under hösten ska arbeta vidare med nya uppdrag inom ESS Group (ja, så heter vår familj av destinationshotell) så söker vi efter nästa stjärna till F&B teamet.

F&B Manager ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD. Du har åtta direktrapporterande avdelningar och du ansvarar bl a för budget och kvalité i våra kök, matsalar, bankett och alla härliga barer. Till dessa hör restaurang Chamberlin, restaurang Locavore, Voltage Lounge Pool Club samt några unika barer. Du ska ansvara för kvalitetssäkring av mat, dryck och service. Målet är att skapa stamgäster genom hög kvalitet och personlig service.

Våra värdeord är professionella, passionerade och lekfulla, och det lever vi och andas varje dag! Tillsammans skapar vi sann restaurangglädje för våra gäster, samma anda som vi själva vill ha när vi går på en sån där restaurang där allt stämmer. Eller när vi bara vill hänga skönt i baren! Du trivs med arbete i en fartfylld miljö där vi jobbar i ett högt tempo med intentionen att vara en internationellt avslappnad hemmamiljö för våra gäster. Vi är stolta över vårt namn och strävar alltid efter att leverera value for money och lite till! Och just det – vi delar glädjen & passionen för mat, dryck och service – livet helt enkelt!

Vi vill jobba med en schysst ledare, en genuin person och modig förebild för våra hjältar som ser till att skapa magiska gästupplevelser varje dag. Vår målsättning är att du ska le och ha ett sunt mindset som om varje dag vore fredag, och när du avslutar din arbetsdag, ska du ha en skön känsla i magen att ditt team fixar resten, eller festen. Du är ledaren som tränar, coachar och lyfter ditt team till att bli starkt och framgångsrikt! Vi älskar din kreativitet och drivkraft och förutsätter att du ser teamet som ditt bästa verktyg för att lyckas. Hos oss är det människorna som gör skillnad, därför letar vi efter en stark karaktär med sprudlande energi. Det är din personlighet, ditt ledarskap och din vilja att vara en del av något större som kommer att vara avgörande. Rollen kommer att kräva både mod, engagemang och massor av energi.

Vi älskar att se rätt personer växa in i stora roller, men dessa saker ser vi som grundläggande för att lyckas hos oss:

 • 5 års erfarenhet i en ledande position inom F&B
 • Erfarenhet av att leda ledare
 • Dokumenterad erfarenhet av att ha utvecklat en verksamhet (vi söker inte en förvaltare)
 • Mycket god förståelse för hur man etablerar en hög servicenivå och hur det påverkar helhetsupplevelse

Några personliga karaktäristikor som vi värdar högt är att du:

 • är självständig, utåtriktad samt ha en egen drivkraft och arbetar strukturerat
 • har en djup och bred kunskap inom mat, dryck och restaurang/hotell
 • håller hög kvalitet i både din verbala och skriftliga kommunikation
 • är prestigelös, engagerad och ansvarstagande
 • älskar möten med andra människor och brinna för att inspirera
 • prioriterar ”rätt” och arbetar insiktsbaserat
 • har en god samarbetsförmåga

Intervjuer sker löpande till vi hittat rätt kandidat, så vänta inte med din ansökan!

Ansökan gör här

För frågor finns vi där för dig:
Felix Fuchs, VD, The Steam Hotel – felix@steamhotel.se
Henric Jacobsson, F&B, The Steam Hotel – henric@steamhotel.se
Niklas Cramér, Head of F&B, ESS Group – niklas@essgroup.se

The Steam Hotel drivs och ägs av ESS Group. ESS Group är också grundarna till destinationshotellen Ystad Saltsjöbad, Villa Strandvägen, och Falkenberg Strandbad samt cityhotellen Hotel Pigalle, Hotel Bellora i Göteborg och MJ´s i Malmö. Vi är också aktiva partners i restaurangerna Zamenhof, Brasserie LIPP, Barabicu och Tranquilo samt nattklubbarna 8ight, Excet och Port du Soleil.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02