Annons

F&B Manager

Kungsberget

Nu söker vi en F&B Manager som tillsammans med koncernledningen och ledningen på Kungsberget utvecklar restaurangverksamheten och helhetsupplevelsen kring mat och dryck.

Branäsgruppen äger och driver sex skidanläggningar och är Sveriges största privatägda skidkoncern. Kungsberget är den näst största anläggningen i koncernen med 2 500 bäddar, 22 backar och 13 liftar. Under vintersäsong växer anläggningens arbetsstyrka till 230 medarbetare och under årsbasis 25 åretruntanställda.

Mat och dryckesavdelningen omsätter ca 13 miljoner under fyra månader. Totalt har vi 835 sittplatser fördelat på våra fem enheter som består av Á la carte restaurang, café, lunchrestauranger, bar och pizzeria. Under säsong serverar vi 4500 á la carte tallrikar, 14 000 kanelbullar och 27 000 personer gästar vår lunchbuffé.

Rollen som F&B Manager
Den vi söker innehar en mångårig erfarenhet inom restaurangbranschen, passion för mat och värdskap samt insikten i att leda en större skara medarbetare. Du kommer ansvara för driften av fem enheter och till din hjälp har du en köksmästare (på säsong) och en ledningsgrupp som du ingår i på anläggningen. Du arbetar tätt med koncernens Mat & Dryck chef och sätter tillsammans korta och långsiktiga mål och riktlinjer för anläggningen gällande F&B. Du rapporterar till Platschefen för Kungsberget.

Bakgrund
• Flera års erfarenhet av ledande befattning med resultatansvar
• Erfarenhet av restaurangdrift med stora volymer
• Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
• Innehar förmågan och erfarenheten av att kunna se helhetsupplevelsen/helikopterperspektivet

Tjänsten innefattar ansvar för
• Menyplanering och konceptutveckling tillsammans med köksmästaren och Koncernledningen
• Personalansvar inom avdelning samt leda och coacha
• Delaktighet i rekrytering tillsammans med HR-avdelningen
• Kvalitésäkra restaurangupplevelsen
• Budgetansvar, schemaläggning, inventering och uppföljning av nyckeltal
• Samarbeta med andra anläggningar kring menyarbete

Vi har höga ambitioner att utveckla mat och dryckesupplevelsen och har en spännande tid framför oss då Kungsberget växer i både storlek och gästantal. Vi jobbar aktivt med miljöfrågor och att jobba med bra råvaror och engångsmaterial som gynnar miljön. Varje dag är årets viktigaste dag för att ge den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster. Vill du vara en viktig del av den utvecklingen och vår resa framåt?

Detta är en tillsvidare tjänst på 100% och vi önskar tillsätta tjänsten runt september månad.

Vi ser fram emot att träffa dig för en personlig intervju. Sista ansökningsdatum är den 26 juli. Sänd ditt personliga brev och cv via jobba@kungsberget.se. Skriv: ”F&B manager” i ämnesrutan.

Önskar du ytterligare information kring tjänsten hör av dig till personalchef Karin Modin Svärd 054-13 26 01 eller koncernens affärsområdeschef Wisam Salim 054-203 39 05.
Välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02