Annons
Annons

F&B Operations Manager

BOUNCE Stockholm

I början av november 2016 slog det australiensiska konceptet Bounce upp portarna till Europas största trampolin och parkour-park i Kungens Kurva i Stockholm. Sedan dess har 370 000 gäster utmanat tyngdlagen på studsmattorna. Siffran gör Bounce till en av Stockholms största turistmål. I juni 2017 öppnades företagets andra anläggning i Malmö och i december 2017 kommer Bounce öppna i Göteborg. På sikt planeras 10 trampolin- och parkouranläggningar runt om i Skandinavien.

För sex år sedan öppnade Bounce sin första anläggning i Melbourne och nu sprids konceptet snabbt över hela världen. Bounce finns nu i Australien, Hong Kong, Singapore, Dubai, Abu Dabi, Qatar, Sydafrika, Portugal och Sverige. Frankrike är på gång och så även resten av Norden.

Vi söker nu dig som vill vara med på en spännande resa och vill ta dig an rollen som F&B Operations Manager på vår anläggning i Kungens Kurva. I rollen som F&B Operations Manager har du nära samarbete med Venue Manager som är högst ansvarig för anläggningen och du sitter i ledningsgruppen där. Du är ansvarig för anläggningens mat- och dryckesverksamhet bestående av café, kök och eventdel. Rollen är både operativ och strategisk och du deltar aktivt i det dagliga arbetet.

I rollen som F&B Operations Manager är det viktigt med följande områden:

Ledarskap – Du behöver vara kommunikativ, lyhörd, inspirerande och kunna skapa förtroende hos dina medarbetare. Du har lätt för att motivera dina medarbetare och att få med dem på tåget. Du brinner för att utveckla coacha din personal.

Service – Att få gästen att känna att de är fått en exceptionell upplevelse är din högsta prioritet. Du tycker dessutom om att vara bland gäster och att ha mycket gästkontakt. Du är duktig på att förmedla service till dina medarbetare och att få dem att leverera på samma höga servicenivå som du.

Drift – du är den som planerar och kvalitetssäkrar den operativa mat- och dryckesverksamheten i form av schemaläggning, rutiner, checklistor och övriga driftsrelaterade frågor. Du är även själv operativ i verksamheten.

Resultat – Vi ser gärna att du har ett kommersiellt sinne och gillar att nätverka. Du är en del i arbetet med att sätta anläggningen på kartan i det lokala sammanhanget. Du har lätt för att se affärsmöjligheter och inspirerar dina medarbetare till merförsäljning. Tillsammans med övriga teamet jobbar du mot budget och med kostnadskontroll.

För att passa in i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet från hospitality inom drift av restaurang eller café. Vi tror att du kanske idag jobbar som platschef på en restaurang eller ett café alternativt är du en stark andreman inom café eller restaurang som är redo för nästa steg. Du är van vid att leda personal mot uppsatta mål. Vi tror att du som person har mycket energi och att du gillar fart och fläkt.

Eftergymnasial utbildning är meriterande för tjänsten. Det är mycket viktigt att du är flytande i engelska både vad det gäller tal och skrift då många anställda är enbart engelsktalande.

Är du vår F&B-stjärna? Vänta inte med din ansökan, intervjuer sker löpande.
I den här rekryteringen samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search.

För frågor och ytterligare information kontakta Helena Larson, 070-753 33 10, helena@pointpeople.se

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02