Annons
Annons

Finance Manager med intresse för mat och dryck

Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Avicii Arena, Friends Arena, Tele2 Arena, Annexet, Hovet och Södra Teatern, samt attraktionen SkyView vid Avicii Arena. Varje år besöker över 3 miljoner människor våra arenor och de evenemang och aktiviteter som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom arenadrift och evenemangsstrategi som driver över 325 arenor, stadium, kongresscenters samt teatrar världen över. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.

Vi går nu in i en spännande utvecklingsfas där vi bygger upp en organisation med egen drift av Food & Beverage på Avicii Arena, Hovet och Annexet. Som Finance Manager får du ett helhetsansvarar för Food & Beverage företagets ekonomifunktion och rapporterar till moderbolagets Finance Director. I denna breda roll arbetar du med allt från ax till limpa och är organisationens bollplank gällande ekonomiska frågor.

Några av dina huvudsakliga ansvarsområden innefattar:
• Löpande bokföring, avstämningar och bokslut
• Analys, rapportering och ekonomiska uppföljningar
• Budgetarbete
• Månatlig kontroll av lagervärden
• Projektredovisning
• Deklarationer
• Lönehantering tillsammans med driftchef
• Stöd till övrig organisation i ekonomiska frågor

Din profil
Vi söker dig som har mycket goda redovisningskunskaper och förståelse för det ekonomiska flödet. Vi ser gärna att du har arbetat i en liknande roll med insikt i F&B verksamhet och förståelse för våra flöden och processer. Som person är du driven och självgående samt har ett högt engagemang. Du är prestigelös, har lätt för att samarbeta och kommunicera på alla nivåer i företaget. Du gillar att arbeta driftsnära på ett noggrant och strukturerat sätt. Då organisationen är ny ser vi gärna att du kommer in med ett kreativt tänk samt med fokus att bygga upp, sätta rutiner och utveckla verksamheten.

Du är van användare av Excel och har arbetat i större affärssystem tidigare. Du har även goda kunskaper i officepaketet samt talar och skriver svenska och engelska.

I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering. Ansökningarna hanteras löpande så vänta inte med din ansökan! Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Helena Larson, 070-753 33 10

Välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02