Annons
Annons

Food and Beverage Coordinator

HMSHost, Arlanda Flygplats

Nu söker vi en Food and Beverage Coordinator redo för en utvecklande och varierande roll på Stockholm – Arlanda Flygplats.

Är du en strukturerad koordinator med intresse för mat och dryck? Vill du vara med från uppstarten av flertalet nya restauranger i en internationell miljö? Bli en del av vårt team och följ med på den spännande resan.

Om arbetsgivaren

HMSHost är ett världsomspännande Food & Beverage företag med enheter på mer än 140 flygplatser världen över. I Sverige driver vi restauranger och caféer på Stockholm Skavsta Flygplats och Stockholm Arlanda Airport, där vi erbjuder både egna koncept och välkända varumärken utifrån mottot “feeling good on the move”. Idag har vi ca 100 medarbetare sett till båda flygplatserna, en siffra som kommer att öka markant under 2023 då vi kommer att expandera på Arlanda.

Du kommer vara en del av båda flygplatserna men majoriteten av din tid kommer dock att spenderas på Arlanda.

Om rollen

Som F&B coordinator arbetar du i en varierande och viktig roll i nära samarbete med såväl Senior F&B Manager Sweden, Operations Manager och Logistics Manager, som med externa partners. Du blir en viktig del i funktionen mellan driftansvariga på restaurangerna och F&B avdelningen i Sverige och HMSHosts huvudkontor i Amsterdam.

Målsättningen för rollen är att säkerställa att det finns en balans mellan kortsiktiga vinster och ett långsiktigt hållbart resultat.

Huvudsakliga ansvarsområden:

• Säkerställer ett lämpligt utbud i enheterna, och följer upp att detta efterlevs
• Ser till att lämplig marknadsföring av produkter och erbjudanden, i enlighet med överenskommen strategi, aktiveras
• Ser till att verktygen finns för att säkerställa produktkvalitén
• Övervakar efterlevnaden av hälso- och livsmedelssäkerheten
• Optimerar bruttomarginalen per passagerare genom att driva och samordna den överenskomna försäljningsstrategin
• Ansvarig för att uppdatera recept, beställningslistor och övriga produktunderlag i My Inventory
• Ansvarig över uppdateringar i kassasystem, såsom priser och knappar
• Säkerställer en uppdaterad översikt av prisförändringar över tid och jämförelser av priser med andra, liknande, företag

Som F&B Coordinator rapporterar direkt till Senior F&B Manager Sweden.

Om din profil
Vi söker dig som tänker och talar kvalitet i allt ditt arbete och du vill kontinuerligt driva och förbättra ditt ansvarsområde. Din erfarenhet från restaurangbranschen ger dig fördelar i det dagliga arbetet och du har ett öga för detaljer vilket hjälper dig att se och följa upp kostnader, och kvalitet. Du har ett analytiskt tankesätt och kan utvärdera och rapportera strukturerat. Du har också en självklar kommunikativ sida och trivs i en roll där det händer mycket och där arbetsdagarna är varierande.

I övrigt har du:

• systemkunskap i Oracle eller annat liknande system
• goda kunskaper i Microsoft 365
• förmågan att se helheten utan att tappa detaljerna
• erfarenhet av support och felsökning
• kan god svenska och engelska i tal och skift
Utbildningsmässigt har du minst en gymnasieexamen och gärna relevant arbetslivserfarenhet inom servicebranschen med inriktning mat och dryck, dagligvaruhandeln eller retail.

Övrigt

HMSHost Sweden AB är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF & Unionen. Vi erbjuder friskvårdsbidrag.

Flygplatsen är en säkerhetsklassad arbetsplats vilket kräver en godkänd säkerhetsprövning inklusive registerkontroll, vilket betyder att du behöver kunna uppvisa dokument som styrker din sysselsättning de senaste fem åren. Det får inte heller förekomma luckor i din sysselsättning på mer än 28 dagar, om de inte kan styrkas. Säkerställ gärna att dina senaste fem år kan styrkas i form av betyg och intyg och förbered dig innan en eventuell intervju. Du kan läsa mer hos säkerhetspolisen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiderna kan komma att påverkas av verksamhetensöppettider och behov.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer, kontakta gärna Senior F&B Manager Sweden Nina Johansson Norberg genom Management Assistant therese.lejon@hmshost.net

Intervjuer kommer att ske löpande så sök gärna redan idag!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02