Annons
Annons

Food & Beverage Manager

Elite Stora Hotellet

Elite Stora Hotellet är Jönköpings mest anrika hotell med 167 hotellrum, gastropuben The Bishops Arms, en konferensavdelning fördelad på 12 lokaler och totalt 280 deltagare. Spegelsalen, som är en av Skandinaviens vackraste festsalar, anordnas allt från baler till julbord.

Nu söker vi en Food & Beverage Manager som brinner för service och utveckling. I arbetsuppgifterna ingår coachning av medarbetarna, praktiskt arbete i den dagliga driften, ekonomiska uppföljningar, beställningar och utvecklingsfrämjande aktiviteter i restaurangen. Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av liknande arbete i ledande befattning. Som person är du lugn, trygg, kommunikativ, engagerad och ordningsam.

Praktikaliteter:
• Arbetstider: både dag och kväll
• Omfattning: heltid
• Start: augusti 2019
• Lön: enligt överenskommelse
• För frågor om tjänsten kontakta:
• Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om tjänsten

Vår restaurangverksamhet innefattar allt från frukost, lunch, konferensfika till vår a la carte servering och alla de magiska middagar och shower vi anordnar i den fantastiska Spegelsalen. Du blir ansvarig för försäljningen, för leveransen och framförallt för alla våra duktiga medarbetare i både matsal och frukost. Som Food & Beverage Manager arbetar du tätt tillsammans med vår Kökschef Helena och hennes team i köket för att skapa den absolut bästa gästupplevelsen. Men det är också ni som tillsammans med Hotelldirektör och Hotellchef bygger framtiden. Vi sätter de mål vi vill satsa på under året och sedan genomför vi och våra team alla kreativa projekt parallellt med den dagliga verksamheten. Du ansvarar för allt som rör servering, koncept, ekonomi och försäljning och du ingår i hotellets ledning. Det innebär att du gemensamt med dina kollegor driver Elite Stora Hotellet och The Bishop´s Arms framåt när det gäller service och kvalité.

Vi söker dig med ett intresse för personlig service och ledarskap, genom delaktighet och kvalité på det vi gör varje dag. Du är intresserad av mat och dryck i kombination och du vill vara med och deltaga i de skapande processer vi driver på kontinuerlig basis. För oss handlar service och försäljning om att ta tillvara på möjligheter, ta hand om våra gäster och skapa något som engagerar och involverar varenda gäst i varje besök hos oss.

Som ledare hos oss ligger ditt ansvar i att skapa förutsättning för dina medarbetare, inte bara förutsättningar för att lyckas göra sitt jobb på absolut bästa sätt utan också förutsättningar för att utvecklas och utmanas inom och utanför sin roll. Vi vill vara en arbetsgivare där våra medarbetare, även du, känner att man kan växa som person, att man kan utvecklas och lära sig nya saker. Vi tror på ett klimat där glädje, gemenskap och en god kommunikation bygger långsiktiga relationer och stabila arbetsgrupper som i sin tur leder till ännu fler lyckosamma år. Det ska du vara med och säkerställa tillsammans med oss.

Kvalifikationer och personlighet
Vi vill arbeta med dig som förstår vikten av att det är vi tillsammans som skapar resultat, som har styrkor inom kommunikation, coachning, pedagogik och processledning. Vi vill att du ska ha erfarenhet från tidigare ledande befattningar och gärna inom vår bransch. Du behöver vara duktig på att prioritera, vara flexibel och prestigelös i ditt tankesätt och du är en tydlig ledare som har lätt för att engagera ditt team.

Du brinner för service och värdskap, du förstår att våra gästers helhetsintryck av oss är helt beroende på det bemötande vi levererar. Du förstår vikten av din närvaro, att vara på plats när gästen är hos oss och att stötta våra medarbetare i att leverera service av världsklass.

Du är en lagspelare och bidrar till hotellets fortsatta utveckling genom att främja och aktivt delta i samarbete över gränserna. Du är van vid att arbeta mot tydliga mål, både ekonomiska och kvalitativa – du känner alltid ett stort ansvar för detta. Du är initiativtagande och proaktiv samtidigt som du älskar att möta människor. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Praktisk information:
• Utöver ett tydligt personalansvar har du ansvar för försäljning, detta innebär att du är ansvarig för offert och försäljning av större event/evenemang samt alla festvåningsbeställningar som vi får förfrågningar kring.
• Du har ett budgetansvar och det innebär att du är ansvarig för försäljning och kostnader som rör ditt verksamhetsben.
• Du arbetar i drift under en del av din tid och du arbetar då i alla delar av den verksamhet som du är ansvarig för. Till din hjälp i drift har du Hovmästare, Pubchef och en Frukostansvarig som du arbetar tätt tillsammans med.

Ansökningar behandlas löpande och tillsättning sker snarast möjligt.

Skicka din ansökan till Gustav.Kalogirou@elite.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02