Annons

Food & Beverage Manager

Scandinavian Resorts

Scandinavian Resorts söker Food & Beverage Manager som delar vår brinnande passion för mat- & dryckesupplevelsen!

Bli en del av vårt Future Team och var med på den spännande resan när Sälen blir internationellt! Nu söker vi en driven, kunnig, kreativ och passionerad Food & Beverage Manager som vill ansvara för vår värld av upplevelser för livsnjutaren.

Som F&B Manager på Scandinavian Resorts får du ett unikt och varierande arbete i ett team av extremt ambitiösa och passionerade medarbetare som alltid siktar mot toppen. Placeringsort är Sälen och här driver vi Sälens Högfjällshotell och anrika Värdshuset Gammelgården Hotell & Restaurang. Matupplevelsen är en av våra passioner. Vi är proffs på kvalitativa mat- och dryckesupplevelser till många personer. Vi har 13 prisbelönta restauranger och barer där vårt mål är att man alltid ska hitta det man önskar sig; allt från steakhouse till sushi, burgers & barbeque, fisk och skaldjur till Fine Dining, både för stora och små gäster.

Vi är Sälens givna nöjescentrum med stora konserter och heta artister. Vår legendariska After Ski ”Europas största inomhus-Afterski” lockar över 2 000 skidåkare på plats i vår Vinterträdgård med sitt gigantiska dansgolv.

Sälens Högfjällshotell, vårt ”Högis” är ett av fjällvärldens största mäss- och kongresscenter med plats för upp till 600 sittande gäster. En mycket uppskattad plats för möten, konferenser, utbildningar, kick-offer, mässor och kongresser.

Vi kan event. Över 30 stora event arrangeras per år på Högis via vårt eventbolag Topeja Event & Catering. Vi jobbar även med stora musik- och idrottsevenemang såsom Borgholm Brinner, Diggiloo, Vasaloppet och ÅF Offshore Race. I över 25 år har vi haft värdskapet för Rikskonferensen ”Folk och Försvar” med ledande politiker och kungligheter. Vi arrangerar även stora privata fester och event över hela Sverige.

Vi strävar alltid efter att ligga i framkant gällande trender och design inom internationell gastronomi och vi är stolta över våra många utnämnande. White Guide som prisar Sveriges bästa restauranger har rankat tre av Högfjällshotellets restauranger, vår Fine Dining Onkel Jean, vår Sushirestaurang Seafood Bar och vårt Steakhouse TB Grillroom som topp fem bästa restauranger i Dalarna. Varje år gästas vi även av Sveriges främsta kockar såsom vinnaren av Årets kock och Sveriges kocklandslag och erkända vin- och champagnekännare.

Vem är du som vi söker? En trygg, driven och utpräglat serviceminded person.
• Dokumenterad erfarenhet som Food & Beverage Manager
• Van vid personalansvar och att leda mellanchefer
• Dokumenterad erfarenhet inom restaurangekonomi

Ansvarsområden
• Delaktig i att utveckla och vårda bolagets varumärken.
• Budgetansvar för samtliga restauranger.
• Ansvar för att bolaget uppfyller sina försäljningsmål (tillsammans med försäljnings-och kommunikationsavdelningen).
• Tillsammans med VD, köks- och dryckesansvarig upprätta och följa upp bolagets inköpsavtal.
• Fullt personalansvar för alla restaurangavdelningar.
• Planering, drift och genomförande av alla stora publikhelger och event tillsammans med konferens- och nöjesavdelningen.
• Du ingår i vår ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.

Din tjänst är baserad i Sälen. Om du inte redan bor här är detta möjligheten att byta livsstil och förverkliga drömmen om att jobba i fjällvärlden. Scandinavian Mountains Airport trafikeras av flyg från alla större städer i Sverige så det kommer vara enkelt att ta sig hit för nära och kära. Våra hotell ligger bara 18 minuter från gaten.

För frågor om tjänsten kontakta vår VD, Thommy Backner på tb@scandinavianresort.se. Tel: 0280-870 10. Intervjuer sker löpande tills vi hittar rätt person. Ansök redan idag till
tb@scandinavianresort.se

Läs mer om att jobba hos oss på Scandinavian Resorts här

Inspireras av vår Matfilosofi i denna skrift.

Service i världsklass
För oss är service i världsklass att få varje gäst att känna sig speciell, ha kul och må bra. Det låter kanske lätt men det är en utmaning eftersom varje gäst och varje situation är unik. Vi studerar ständigt hur världens ledande hotell jobbar med sin personal och gästrelationer. Vi är överens om att vägen till framgång är engagerade medarbetare som vill göra det lilla extra. En medarbetare på Scandinavian Resorts är klok, varm, intresserad och initiativrik. Vi delar alla passionen för yrket och engagemanget för gästen.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02