Annons

Food & Beverage Manager

Clarion Hotel Winn Gävle

Brasserie Absint är mer än bara en restaurang. Mitt i hjärtat av Gävle hittar du ditt nya vardagsrum där maten är en upplevelse och personalen dina vänner. En modern brasseriekänsla med internationella influenser för människor att mötas för morgonkaffe, affärslunch, middagsdejt eller en drink i goda vänners sällskap. Gästerna kommer knappt att vilja gå hem, tur att det bara är ett par timmar som skiljer Fredagsfeelingen från lördagsbrunchen. Bienvenue!

“Vi skall tillsammans skapa Gävles mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att Clarion Hotel Winn – Stadens Hotell och Brasserie Absint – ska ha de absolut bästa medarbetarna och starkaste vinnarkulturen i branschen. Vi anställer därför kreativa och personliga talanger som kan leverera en service utöver det vanliga. Vi välkomnar din drivkraft och passion för att leda, utveckla och skapa extraordinära upplevelser och resultat”.

Är du en motiverande ledare, har du en stor passion för mat och dryck samt kan ta viktiga och strategiska beslut? Här har du höstens drömjobb!

Vi söker en motiverande och inspirerande ledare som kommer att jobba aktivt i driften med ditt team. Du kommer att vara en inspirerande förebild för dina medarbetare och coacha dem till att bli sina bästa jag och säljstjärnor utöver det vanliga. Vi ser att du är en glädjespridare och kan bjuda till lite för att skapa en härlig atmosfär som smittar av sig till gäster och övriga kollegor på hotellet. Lite galenskap ser vi gärna att du har inom dig för att tänka ”outside the box” och komma med nya idéer för att ta teamet och hotellet till nya höjder och skapa den mest attraktiva arbetsplatsen på marknaden.

I denna roll har du stor påverkan för din egen, medarbetarnas och hotellets utveckling och du jobbar konstant med ömsesidig feedback. Vi brukar säga ”det regnar nedåt” vilket innebär att din attityd och ditt ledarskap kommer vara tongivande för hela hotellet. Du brinner för service och bemötande mot både medarbetare och gäster. Likväl som att du har en sprudlande personlighet och är en del av teamet kan du ta viktiga beslut för att ta hotellet framåt. Du jobbar tätt tillsammans med andra ledande positioner på hotellet och ni har tillsammans ansvar över hela hotellets verksamhet.

Som Food & Beverage Manager på Clarion Hotel Winn kommer du även att ingå i hotellets ledningsgrupp som består av ledare som har förmågan och viljan att utveckla sig själv, våra medarbetare och hela verksamheten mot samma mål.

I rollen har du stort ansvar över:
• Medarbetare – du ansvarar för schemaläggning, rekrytering, utbildning med mera.
• Prognos och budget – tar tillsammans med hotellets direktör samt ekonomi fram prognoser att jobba mot samt korrigerar de efter hand.
• Struktur – skapar en struktur och plan för din verksamhet med ett helhetsperspektiv där du ser nyttan av samarbete mellan olika avdelningar.

Vi ser att du som söker har relevant utbildning samt flera års erfarenheter som ledare i restaurangbranschen, har du även tidigare jobbat på hotell är det ett stort plus.

Hos oss får du möjligheten att utveckla dig själv, dina medarbetare och verksamheten mot samma mål – oerhört nöjda gäster!

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag 19:e September.

Varmt välkommen med din ansökan!

Hotellet ägs och drivs av Winn Hotel Group AB som äger, driver och utvecklar hotell med personlighet, engagemang och glädje.

PEGA – Den värdeskapande formeln för vår verksamhet förkortas PEGA och står för Personlighet, Engagemang, Glädje och Affärsmässighet. I den ordningen, för det är vår övertygelse att om medarbetarna ges möjlighet att med sin egen personlighet utveckla sitt yrkesmässiga engagemang så uppstår arbetsglädje som smittar till andra medarbetare och till gästerna. Och det är affärsmässigt lönsamt för oss.
Winn Hotel Group driver även sina egna affärsakademi kallad Winn Business School.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02