Annons

Food & Beverage Manager

Stenungsbaden Yacht Club

Stenungsbaden Yacht Club är ett stycke amerikansk östkust på den svenska västkusten. Havsnära, bara ett stenkast från kajen och det salta Bohuslänska vattnet, och med en underbar utsikt över Hakefjorden ligger denna pärla fylld av aktiviteter.

Vi är inte bara ett hotell vi är en destination. Hit kommer man för att njuta av något av våra 214 vackra rum, vårt Bluewater Spa & Health Club, våra fantastiska konferenslokaler, vår snygga restaurang Captains Table, vår prisbelönta Villa JC Stevens och mycket mycket mer. Hit kommer våra gäster för att njuta av upplevelser och aktiviteter utöver det vanliga likväl som att koppla av och varva ner.

Nu är det dags att växla upp, vi ska skapa framtidens Stenungsbaden och fylla upplevelsen hos oss med det allra bästa, detta gäller inte minst vår F&B avdelning.

Vi tror inte bara att vi söker en Food & Beverage manager, vi söker THE Food & Beverage manager. Dig som med stort engagemang, brinnande intresse för mat & dryckesupplevelser, en inre glöd och mycket mod vill vara med och skapa något helt speciellt tillsammans med oss!

Vår F&B verksamhet innefattar våra restauranger Captains Table och Kookaburra, våra barer The Sate Room och Lounge samt mat & dryck kopplat till vår konferens och event verksamhet på hotellet.

Vi ser framför oss att du är en stark ledare som ser helheten och naturligt kan motivera och engagera ditt team till att växa och skapa glädje tillsammans.

Du har förmodligen erfarenhet från en eller flera liknande roller sedan tidigare.
Meriterande om du tidigare arbetat med att skapa och implementera koncept samt få dem att leva och ständigt utvecklas för att hålla upplevelsen intressant.

För dig är det en självklarhet att vara med där det händer. Ett synligt och delaktigt ledarskap som är med och säkrar, följer upp och skapar den oförglömliga gästupplevelsen vi vill erbjuda under samtliga timmar verksamheten är igång.

I din roll har du totalansvar för medarbetare, gästnöjdhet, ekonomi och kvalitet. Du är ansvarig för avdelningens mål och KPIer och jobbar tillsammans med dina avdelningschefer för att skapa rätt förutsättningar och strategier för ert team att lyckas på bästa sätt.

Du är en av två ansvariga chefer för hotellets operativa verksamhet och rapporterar direkt till VD. Du ingår i hotellets strategiska ledningsgrupp.

Vi sätter ribban högt och tror på en inspirerande, skapande, utvecklande och rolig tid framöver. Vi hoppas hitta dig som vill vara med i vårt härliga och ambitiösa gäng , låt oss skapa något unikt tillsammans!

Arbetstider innefattar både vardag och helg.

Sysselsättningsgrad 100%

Lön enligt överenskommelse

Start: Snarast

Sista ansökningsdag är 30 september 2021. Tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt slutdatum så vänta inte med att sända din ansökan.

Vi ser fram emot att veta mer om dig!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02