Annons
Annons

Food & Beverage Manager

Camp Ripan

Camp Ripan är en modern nyskapande upplevelseanläggning som ligger i Kiruna, med naturen runt hörnet och ett stenkast från centrum. Vi är ett familjeägt företag och vi som arbetar här vill ge våra gäster det bästa Kiruna har att erbjuda när det gäller värdskap, komfort, mat, dryck, aktiviteter och upplevelser.

Våra gäster kan egentligen inte etiketteras, de kommer från hela världen! Äventyrslystna midnattssolsnjutande kompisgäng, friluftsälskande snölängtande barnfamiljer, norrskensfascinerade arkitekturintresserade par… Mixen av människor, kulturer och intressen ger vår anläggning en spännande internationell dynamisk och chosefri atmosfär.

I vårt arbete inspireras vi av närheten till den samiska fjällvärlden, det frodiga Tornedalen och Kiruna, en levande stad i ständig förändring. Våra tre kulturer utgör grunden för vår design och våra innovativa menyer. Som Svanenmärkt och hållbarhetscertifierad anläggning finns miljömedvetenheten alltid med oss i den dagliga driften, vi arbetar ständigt för att minimera negativ miljöpåverkan. Hänsyn till miljön speglar våra val när vi väljer leverantörer och råvaror till restaurangen såväl som när vi inreder anläggningen och väljer rengöringsmedel. Läs mer om Camp Ripan här: https://ripan.se

Camp Ripan söker nu en Food & Beverage Manager som tillsammans med hotelldirektören utvecklar vår restaurangverksamhet och helhetsupplevelsen. Hos oss är fokus: värdskap, hållbarhet, gemenskap och kreativitet. Camp Ripan är ett Svanenmärkt hotell.

Vem söker vi?
Som Food & Beverage Manager är du en teamplayer och bidrar till hotellets fortsatta utveckling genom att främja och aktivt delta i samarbete över avdelningarna. Du är van vid att arbeta mot tydliga mål, både ekonomiska och kvalitativa – du känner alltid ett stort ansvar för detta. Du är initiativtagande och proaktiv samtidigt som du älskar att möta människor. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har erfarenhet av en ledande befattning och en genuin passion för restaurangbranschen.

Vidare har du en gedigen kunskap om helheten av en restaurangupplevelse, du brinner för ett genuint värdskap och har förmågan att stötta och coacha ditt team i rätt riktning. Du motiverar och inspirerar våra medarbetare till att leverera högsta kvalitet och service till våra gäster. Du lägger mycket fokus på att vara närvarande och leder ditt team genom att visa vägen.

Vi är ett familjeföretag och även om vi är stora vill vi behålla känslan av ´det lilla i det stora´. Hur kan vi framhäva allt som är unikt med oss och den arktiska vardagen på ett sätt som skapar en oförglömlig vistelse för gästen? Är du en naturlig ledare, driven, passionerad och kan se helheten då kan vi vara rätt för dig.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.
Boende finns att tillgå.

Ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Urvalet Executive AB. Mer information om rekryteringsprocessen hittar du på Urvalets hemsida, www.urvalet.se

Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vid eventuella frågor, kontakta ansvarig rekryterare på Urvalet: Anton Larsson, anton.larsson@urvalet.se eller Linda Wiltbourn, linda.wiltbourn@urvalet.se

Vänligen notera att vi endast tar emot ansökningar via Urvalets hemsida där du laddar upp din ansökan.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02