Annons
Annons

Food & Beverage Manager

World Trade Center

World Trade Center söker en Food & Beverage Manager!

World Trade Center ligger i hjärtat av Stockholm, endast 20 minuter från Arlanda. Här hittar du kontor i toppklass, modernt designade konferenslokaler, inbjudande restauranger och personlig service utöver det vanliga. Kommunikationsmässigt går det inte att hitta ett bättre läge. I fastigheten finns två restauranger. Piazzan, den perfekta lunchrestaurangen/event-lokalen och WTC Restaurang som erbjuder högklassig à la carte, konferens- och affärslunch, middagar och frukostmöten.

World Trade Center Stockholm ingår i den internationella organisationen WTCA med fler än 300 centra världen över. För vidare information om våra lokaler, servicekoncept och utbud, läs mer här

Är du en naturlig ledare som med glimten i ögat engagerar och driver anläggningen i linje med trender för möten och det gastronomiska erbjudandet?

Vi vill träffa dig som tycker om att engagera, utveckla och motivera dina medarbetare genom att vara en förebild och leda med humor och värme.

Befattningen innebär dagligt driftansvar för våra restaurangenheter, Piazzan/ butik & Catering samt WTC Restaurang. I våra restauranger har vi dagligen frukostmöten, konferensmåltider, middagar, events och affärsluncher. Tjänsten innebär ett övergripande ansvar över våra restauranger och kök och du representerar avdelningarna i vår ledningsgrupp.

Vi önskar att du har arbetat ett antal år som F&B Manager eller motsvarande och har en ambition att få representera och utveckla World Trade Center’s erbjudande. Du behöver också ha erfarenhet från arbete i ledningsgrupp, ekonomiarbete och budgetering samt arbete med miljöcertifiering.

Som person är du:
• En naturlig och självklar ledare
• Har ett empatisk och situationsanpassat ledarskap
• Är affärsmässig och säljande
• Har ett genuint intresse och kunskap kring mat och dryck
• Är uppdaterad kring trender och det senaste inom matens och dryckens område

Är detta du? Eller känner du någon som borde söka tjänsten?

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas omgående så vi skulle önska att få din ansökan så snart som möjligt.

Skicka ditt CV med några rader om varför just du söker tjänsten till: job@rideo.se

För mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Christina Wall, 073-742 92 06.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02