Annons
Annons

Food & Beverage Manager

Nalen

Nalen är ett unikt musikhus som varje år arrangerar hundratals konserter med allt från lokala oetablerade band till världsstjärnor. Vid sidan av konsertverksamheten är Nalen också en mötesplats för arbetsmöten, fester och restaurangbesök. Nalen är en etablerad aktör inom mötesindustrin och är medlemmar i Svenska Möten. Nalen ägs av SAMI, Svenska Artisters och Musikers Intresseorganisation

Om tjänsten
Du har ett helhetsansvar för all mat- och dryckesverksamhet på Nalen med konsert, festvåning, event, á la carte samt barer. Du har fokus på den löpande driften, service- och kvalitetsleveransen samt att driva en lönsam verksamhet genom stort säljfokus och effektiv planering. Detta innebär bla:

• Aktivt utveckla verksamheten och helhetskonceptet för samtliga delar i Nalen.
• Personalansvar för F&B vilket också innebär arbetsmiljöfrågor och bemanning.
• Budget- och resultatansvar för avdelningen och du arbetar aktivt med nyckeltal och prognoser.
• Inköpsansvarig för avdelningen.
• Ett gott och engagerande ledarskap.
• Du rapporterar till VD och ingår i Nalens ledningsgrupp.

Din Profil och bakgrund
Vi söker dig som är en engagerad ledare som värnar om teamet. Du är trygg och prestigelös i din ledarroll med förmåga att inspirera och skapa arbetsglädje. Du vet hur man bygger laganda samt levererar härliga restaurangupplevelser men också goda resultat. Du älskar gästkontakten och har ett genuint intresse för service, mat och dryck. Att vara operativt delaktig är en självklarhet. Som person är du kreativ och lösningsfokuserad samtidigt som du arbetar strukturerat och metodiskt. Vi ser att du kommer från en liknande F&B roll, gärna från hotell, mötes- eller aktivitetsanläggning. Du är van att arbeta med större F&B verksamhet och flera olika enheter i en komplex miljö. Du talar och skriver svenska obehindrat.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering & Executive Search. Välkommen med din ansökan snarast. Urval sker löpande. För ytterligare information vänligen kontakta Elisabeth tel 070-564 12 84.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02