Annons
Annons

Food & Beverage Manager

Treehotel

Treehotel – en plats där du får uppleva naturen på ett unikt sätt! Ett av världens mest unika hotell där vi lovar en magisk upplevelse i toppklass. Vårt hotell ligger i natursköna Harads som är en liten by belägen i den norrländska skogen, en dryg timma från Luleå, lite närmare till Boden. Vi erbjuder en unik hotellupplevelse med trädrum designade av Skandinaviens ledande arkitekter. Läs mer här www.treehotel.se

Food & Beverage Manager
VI söker nu en Food & Beverage Manager, en kollega som ska vara vår kraft i att lyfta vårt koncept inom mat och dryck till nya höjder. Vi söker dig som är en kreativ, modig och utmanande som F&B Manager, du kommer att leda vårt talangfulla team. Vi värnar om högsta kvalitet i allt vi gör inklusive vår strävan att alltid välja våra råvaror så närproducerat det är möjligt med den kortaste vägen från jord till bord.

Vi söker en hjälte som kan leda driften och utveckla verksamheten med allt vad det innebär. Du får gärna ha en bakgrund från kök och ha skarp erfarenhet av att leda personal. Du behöver ha ett ekonomiskt sinne och möjlighet att jobba mycket under vissa perioder. Att du hanterar logistik och klarar av att ha många bollar i luften ser vi som en styrka, det handlar om att bemöta gäster och att landa allt rätt internt.

Du är en positiv, utåtriktad person som leder på ett motiverande sätt. Du är flexibel, har en hög stresströskel och brinner för resultatförbättrande åtgärder. Självklart har du värdskap och hög känsla för service i ditt DNA och du vet hur man skapar rätt balans i utbud för våra gäster, som till stor del är resenärer från andra länder. Du måste ha svenskan och engelskan på plats, både i tal och skrift.

I denna roll är du en viktig del av vår ledningsgrupp och rapporterar till vår hotellchef. Som affärsutvecklande Food & Beverage Manager är det såklart så att du älskar mat och dryck, att du har koll på kvalitet, att du verkligen har passion för service och en vilja att växa med oss. Du ska gilla att ta plats, du ska vara beredd på att bli sedd, du kommer bli uppmärksammad och tillsammans är vi ett dream team!

Här nedan skulle vi kunna radda upp saker som: Paul Bocuse, samisk kultur, internationell erfarenhet, vinkunskap osv, mm, etc, odyl…

Men du! Så här är det, vi vet vad håller på med, och du vet vad du vill, så slå en signal så ska vi berätta mer om vad en resa tillsammans med oss innebär. För vet du vad! Vi har en mycket spännande resa framför oss, och samma toppklass som vi håller för våra gäster, gäller även för alla i vårt team. Vi ser verkligen fram emot att få välkomna dig till vårt hotell och snabbt få dig att bli en av oss i vårt lilla gäng!

Per Mellström är vår rekryterande TreeHunter och ser fram emot att höra från dig, any time, via mail per.mellstrom@huvudverket.eu eller telefon 070-609 33 98.

Hjärtligt välkommen!

https://flyttatilllulea.se/
https://flyttatillboden.se/

Sök tjänsten här nedan via länken

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02