Annons
Annons

Food & Beverage Manager

Scandic Star Sollentuna

Scandic Star Sollentuna har ett strategiskt läge vid norra infarten till Stockholm, 50 m i från Sollentuna station och endast 15 km ifrån Stockholm city. Hotellet har nyligen renoverat alla 270 hotellrum och är i maj även klara med renovering av samtliga publika ytor samt konferens & restaurationsverksamhet. Hotellet är ett av våra ledande konferenshotell inom Scandic i Sverige med 16 flexibla möteslokaler och hörsalen Colosseum som har plats för 500 personer. Hotellet kommer efter renoveringen att erbjuda bankett & eventfacilliteter för 600 personer samt en ny Bistro & lounge med 150 sittplatser. Utöver detta har hotellet ett nära samarbete med Star SPA som håller till i hotellets pool & relaxavdelning.

Vilka är vi och vad kan vi erbjuda dig?
Vill du vara en del av Nordens marknadsledande hotellkedja med nästan 280 hotell och 16 000 medarbetare? Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom inspirerande karriärvägar, både i Sverige och utomlands och vi ser gärna att du har vilja och potential att ta ytterligare steg inom vår organisation.

Är du vår nya Food and Beverage Manager?
Då har du ett genuint intresse för gästen, driften och dina medarbetare! Scandic Star Sollentuna är inne i ett spännande skede efter vår stora renovering som omfattat hela hotellet inklusive publika delar, konferensen och eventytor samt vår restaurang och bar. Kapaciteten har ökat till 600 gäster på banketten vilket blir en av de större mötesplatserna i Stockholmsområdet. Vi söker nu dig som tillsammans med ditt team tycker om att få en organisation att leverera service i världsklass. Du är trendmedveten inom mat och dryckesvärlden, kreativ och har en ”hands-on” attityd med förmågan att initiera, driva och verkställa idéer. Vi vill att du leder förändringar, skapar struktur och planerar din verksamhet. Du har helhetsperspektiv, kan tänka strategiskt och ser nyttan av samarbete mellan olika avdelningar. Du är analytiskt lagd med ett stort fokus på siffror och resultat och förstår vikten av konceptet och dess detaljer. För att lyckas som ledare hos oss behöver du dessutom vara prestigelös, modig och se Scandics värderingar som dina egna!

Vad är din roll?
Som ledare hos oss har du förmågan och viljan att utveckla dig själv, din medarbetare och din verksamhet mot samma mål – nöjda gäster! Du har det övergripande ansvaret för hela hotellets mat- och dryckesverksamhet. Du har en passion för service och genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare att leverera service och matupplevelser i världsklass! I din roll kommer du att arbeta med nyckeltal och andra uppsatta mål som ställer krav på din förmåga att prognostisera, planera och bemanna. Som F&B manager har du ett extra stort ansvar för att attrahera, rekrytera och utveckla morgondagens Scandicmedarbetare. Du som F&B Manager ingår du i hotellets ledningsgrupp och rapporterar till hotelldirektören.

Vad har du med dig?

Du har minst gymnasial utbildning, fem års dokumenterad ledarerfarenhet samt tre års erfarenhet inom servicebranschen med inriktning mat och dryck. Vi ser även att du har dokumenterad erfarenhet av budgetering samt goda datakunskaper. Du har goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift. Meriterande är om du har kunskaper i Scandics specifika system och tidigare erfarenhet av att leda andra chefer.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef Mirja Braun, mirja.braun@scandichotels.com
Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via länken nedan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02