Annons
Annons

Food & Beverage manager

Vemdalsskalets Högfjällshotell

Vemdalen är den genuina skidorten bara 48 mil från Stockholm. Skidåkningen är bekväm med flera nybyggda liftar och breda skidbackar med utmanande fallhöjder. Vemdalsskalet är en pitoresk fjällby med sportbutiker och restaurangerna allt centrerat runt Skalets torg. Här åker du skidor på två fjäll och snabba expressliftar tar dig bekvämt till toppen.

Vi erbjuder förutom storslagen natur en intressant och dynamisk arbetsplats med högt i tak och många olika spännande events och aktiviteter under säsong.

Vår verksamhet bygger på många pelare där restaurang/nöje är en stor del av verksamheten, utöver detta så förmedlar vi boende i direkt anslutning till hotellet. Verksamheten håller öppet mellan okt –april varje år.

Vi söker dig som har många års erfarenhet av att leda din personal, bred kunskap om mat och dryck samt god ekonomisk insikt, Du strukturerar verksamheten så att fokus alltid ligger på att våra gäster och besökare får en genuin, förstklassig upplevelse.

Som F & B har du det övergripande ansvaret för vår restaurang/nöjesverksamhet. Du ansvarar för både intäkts- och kvalitetsmål, och vi önskar att du regelbundet är en del av den dagliga driften

Kompetensprofil
– Erfarenhet från ledande befattning inom restaurang
– Ett naturligt och självklart ledarskap
– Ekonomiskt tänk och är van vid budgetarbete
– Mycket god känsla för detaljer med det där lilla extra samt ett kreativt tänk
– En förmåga att tänka nytt och att utveckla
– Datavana

Du deltar i ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD

Vi erbjuder en fasttillsvidareanställning (året runt) intervjuer sker löpande och vi ser helst att du börjar 1 oktober 2018 men gärna tidigare.

Du kontaktar direkt vår VD Thomas Barcklind på tb@vemdalsskalet.com

Välkommen med din ansökan

 

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02