Annons
Annons

Food & Beverage Manager

The Lodge

The Lodge är en unik hotell-, konferens- & Spaanläggning med 22 rum beläget på en av Skånes högsta punkter, 167 meter över havet, ett stenkast från Lund. Vi har snabbt blivit en av Skånes mest populära anläggningar med flera veckors kö till ett rum eller för ett bord i vår restaurang. Just nu bygger vi dessutom ett spektakulärt nytt Spa som beräknas vara klart i början av 2019.

Vi är inne i en expansiv fas och söker dig som brinner för mat och dryck och kan axla rollen till våra nya tjänst som Food & Beverage Manager i restaurang Heaven samt i vårt kommande Spa café. Du är kreativ, taggas av utveckling och är medveten om de nyaste mattrenderna. Att vara del i ledningsgruppen ser vi som en självklarhet för denna position.
Vi söker helt enkelt en godhjärtad och klok ledare med ansvar för såväl lönsamhet och drift som personal och kvalitetssäkring.

Här väntar ett väl inarbetat, glädjefyllt och mycket kompetent team på dig!

Läs mer om tjänsten och ansök här

Mer info om oss finner du på vår hemsida www.thelodge.se

Welcome to a Job Less Ordinary!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02