Annons
Annons

Food & Beverage Manager

Quality Hotel Friends

Är du en tävlingsinriktad och driven ledare med analytisk förmåga?

Mitt i Arenastaden i Solna, intill Friends Arena och Mall of Scandinavia, hittar du Quality Hotel Friends. Hotellet, som öppnade i aug 2013, har i dagsläget 399 rum, 13 konferenslokaler, 2 bankettsalar, 2 restauranger och en lobbybar. Vi kan med detta ta emot grupper om 2-2000 deltagare! Det 94 meter höga hotellet ritat av Gert Wingårdh har blivit ett nytt landmärke i Arenastaden i Solna och kompletterar den nya stadsdelen, med Friends Arena och Skandinaviens största shoppingcenter Mall of Scandinavia som granne. Nu startar vår resa mot att bli Stockholms största hotell och i 2020 öppnar vi dörrarna till ytterligare ca 250 hotellrum. Välkommen till Eventhotellet för de stora ögonblicken!

På Quality Hotel Friends är vi modiga, tävlingsinriktade och nytänkande, och vi är inte rädda för att kritisera oss själva. Vi jobbar ständigt med nya spännande koncept & idéer för att skapa en levande och reflekterande arbetsplats där arbetsglädje och gästnöjdhet står i fokus. Tillsammans ska vi växa och bygga vidare på vår inspirerande vinnarkultur, där vi skapar stora ögonblick för både gäster och personal.

Är du vår nya ledare inom Food & Beverage?
Vi söker en affärsdriven, inspirerande och tydlig ledare som tillsammans med teamet ska ta hotellet in i framtiden! Du har ett stort intresse för att utveckla och “leda genom ledaren”, skapa goda, hållbara resultat, på kort och lång sikt. I din roll får du det totala ansvaret för hotellets F&B verksamhet. Du rapporterar direkt till Hotelldirektör och ingår i hotellets ledningsgrupp.

Din profil
Du har ett genuint intresse för service och genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare att leverera service och matupplevelser i världsklass! Du har förmågan och viljan att utveckla dig själv, dina medarbetare och din verksamhet mot samma mål – nöjda återkommande gäster! Du är duktig på att delegera, motivera och kommunicera. Samtidigt har du ett högt kommersiellt fokus och du är beslutsmässig, modig, tydlig och noggrann. Du är flexibel utan att tappa målet och stämmer av dina beslut mot förändringar i omvärlden. Vi vill att du leder förändringar, skapar struktur och planerar din verksamhet. Du har ett helhetsperspektiv, kan tänka strategiskt och ser nyttan av samarbete mellan olika avdelningar. Du är även analytiskt lagd med ett stort fokus på siffror och resultat och förstår vikten av konceptet och dess detaljer. För att lyckas som ledare hos oss behöver du dessutom vara prestigelös och se Quality Hotels Friends värderingar som dina egna!

Din bakgrund
Du har gedigen bakgrund från ledande befattning inom servicebranschen. Meriterande är erfarenhet av liknande hotell-, restaurang eller mötesverksamhet. Du har goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift. Vi vill att du har dokumenterad erfarenhet av budgetering från större verksamheter samt goda datakunskaper. Meriterande är också om du har kunskaper i Nordic Choice specifika system och tidigare erfarenhet av att leda andra chefer.

Vi erbjuder
Du får goda utvecklingsmöjligheter i Nordens mest spännande och expansiva hotellkoncern, Nordic Choice Hotels med hotell på 100 destinationer och 13.000 anställda. På Team Friends får du arbeta med likasinnade kollegor som kommer utmana dig att nå nya höjder!

Välkommen med din ansökan senast den 30 nov 2018. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search. För ytterligare information vänligen kontakta Helena Larson, 070-753 33 10.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02