Annons
Annons

Food & Beverage Manager.

Villa Belparc

Arbetsuppgifter: Styra, driva och utveckla verksamheten till nästa steg i vår plan.

Villa Belparc är en populär konferensanläggning med festvåning, restaurang, café med eget bageri i centrala Göteborgs stadspark Slottsskogen och Botaniska trädgården.
Detta är ett mycket attraktivt läge för Konferensgäster med närhet och tillgänglighet samtidigt en avkopplande parkmiljö vid stora dammen med våra bryggor och den vackra fontänen.

Villa Belparc har en av de mest populära uteserveringarna i Göteborg med över 3000 sittplatser. Här har vi flera typer av kök och försäljningsenheter samt stor scen med artister under sommaren.

Villa Belparc erbjuder en unik festlokal och konferensmiljö i den vackra parken Slottsskogen. Med personlig service, vällagad mat och en läcker tårtbit från vårt konditori ser vi till att ert besök, konferens eller fest blir som ni önskar. Vi har allt från mindre konferensrum till en stor festlokal med 180 sittplatser. Under sommaren finns det även möjlighet till utomhusarrangemang där vi kan ta emot upp till 2000 personer.

Konferens, kick-off, fest, bröllop, disputation och minnesstund är några exempel på vad vi kan hjälpa till att ordna. En lyckad och minnesrik tillställning kräver kunnig personal med personligt engagemang och en trivsam miljö. Allt detta finner ni på Villa Belparc.

Tjänsten skall tillsättas under 2018 och är fast anställning tillsvidare.

Vi är kollektivanslutna.

Lön efter överenskommelse.

Ansökan sänds till percy@villabelparc.se

Vid frågor om tjänsten ring Percy Ranebjörk 070-624 44 91

Se gärna mer på: www.villabelparc.se, instagram:@villabelparc, facebook:www.facebook.com/villabelparc/

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02