Annons
Annons

Food & Beverage Manager till Lindholmen

Chalmers Konferens & Restauranger

Chalmers Konferens & Restauranger bedriver konferens- och restaurangverksamhet på Chalmers Campus Johanneberg och Lindholmen. Bolagen innefattar tillsammans 23 enheter, två av Göteborgs största konferensanläggningar, restauranger, caféer, företagsreceptioner, cateringverksamhet och vi anordnar middagar och events för upp till 1000 gäster. Detta gör oss till en totalleverantör av högkvalitativ mat och service. Vi erbjuder en rolig och omväxlande arbetsplats i en spännande innovativ arbetsmiljö. Vi är medlemmar i Visita och följer självklart gällande kollektivavtal och lagar. Vi är måna om att vår personal skall trivas hos oss och för att bidra till detta erbjuder vi en rad förmåner till våra medarbetare, t.ex. ett generöst friskvårdsbidrag, företagshälsovård och flera möjligheter till kompetensutveckling.

Arbetsuppgifter

Du får en ledande position som ansvarig för verksamheten med en tydlig målsättning att leda, driva och förbättra. Din roll är driva, utveckla och testa nya koncept både inom verksamheten och vid nyetableringar. Verksamheten innefattas idag av företagstjänster och reception, lunch- och kvällsservering, arrangemang och konferenser. Befattningen kräver ett starkt ledarskap och resultatfokus där kommersiella krav har primärt fokus parallellt med god förmåga att lyssna och anpassa service, utbud och leverans till aktuella marknadskrav. Som Food & Beverage Manager kommer du att ingå i ledningsgruppen för bolaget och ansvara för verksamheten på Lindholmen. Du rapporterar direkt till VD.

Kvalifikationer
Du har tidigare varit krögare eller har en meriterade CV från större verksamheter med flertalet resultatavdelningar. Du har varit arbetsledande i likvärdig befattning och har alltid kvalitet i fokus och sätter gästen i första hand. Som person beskriver du gärna dig som ”verksamhetschef” och du är trygg i dig själv och i din ledarroll. Du har ett kommunikativt ledarskap och du har förmåga att skapa teamkänsla och skapa entusiasm hos dina medarbetare.

En stor social kompetens är nödvändig då du kommer att ha många kontakter både med enskilda och grupper, internt och externt. Goda kunskaper i engelska i skrift och tal är ett krav. Du har lätt för att arbeta i nära samverkan med andra, men det är också viktigt att du kan arbeta självständigt och att du är strukturerad och kan ta egna initiativ. Du ha goda kunskaper i Microsoft office. Kunskap i Caspeco Business Control är meriterande.

Ansökan
Vi tar endast emot ansökningar via mail rekrytering@chalmerskonferens.se senast 2018-11-11. Intervjuer sker löpande vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan ansökningstiden har gått ut så vänta inte med din ansökan.

Lön
Enligt överenskommelse.

Tillträde
Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
För frågor om tjänsten, kontakta VD Marcus Danielsson – 031-772 39 21, marcus.danielsson@chalmerskonferens.se. Besök gärna vår hemsida www.chalmerskonferens.se för mer information om oss.

Är du vår nya Food and Beverage Manager på Lindholmen? Välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02