Annons
Annons

Food & Drink Coordinator

Radisson Blu Waterfront Hotel och Stockholm Waterfront Congress Centre

Mitt i hjärtat av Stockholm hittar du detta moderna hotell- och kongresscentrum. Förutom svindlande utsikt över Stadshuset och Riddarfjärden erbjuds spännande lösningar för alla typer av sammankomster och evenemang för upp till 3 000 personer. Radisson Blu Waterfront Hotel, ihopbyggt med kongressen, har 414 hotellrum, restaurang, bar och gym.

Till Radisson Blu Waterfront Hotel och Stockholm Waterfront Congress Centre söker vi nu en Food & Drink Coordinator till vår bankett- och kongressavdelning. Är du intresserad av att arbeta på en spännande hotell- och kongressanläggning i en internationell miljö är det här något för dig. Allt arbete utförs i enlighet med våra riktlinjer, och The Carlson Rezidor Hotel Group´ s centrala riktlinjer och servicekoncept. Kandidaten rapporterar till vår F&D Manager.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Distribuering av all F&D infomation både internt och externt.
• Arbetar aktivt med att få ut information på sociala medier och övriga kanaler.
• Ansvarar för debitering av all mat & dryck.
• Du som söker är serviceinriktad och mån om att ge våra gäster den bästa möjliga matupplevelsen.
• Engagera sig och bidra till hotellets uppsatta mål

Din profil
Du har minst 2 års dokumenterad erfarenhet från en liknande befattning samt yrkeskunskap inom området. Du är strukturerad, har god planeringsförmåga och är skicklig på att prioritera i ditt dagliga arbete. Som person är du drivande, ansvarsfull, flexibel och brinner för att ge våra gäster och dina kollegor ett varmt mottagande och ett gott värdskap. Du är intresserad av och ser potentialen i användandet av Sociala Medier. Du har datorvana och vi ser gärna att du har goda kunskaper i property management systemen Micros och Opera. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift i både svenska och engelska och kunskap i ytterligare språk är meriterande. Vi ser även att kandidaten har en positiv service- attityd, en Yes I Can!-attityd.

Vi erbjuder
• Ett utmanande arbete på ett hotell och kongresscentrum
• Utvecklingsmöjligheter i en mycket attraktiv hotellkedja
• Anställningen är ett vikariat på ett år med möjlighet till fast anställning när perioden är slut
• Tillträde enligt överenskommelse

För mer information om hotellet och kongressen se http://www.radissonblu.com/waterfronthotel-stockholm Vill du veta mer om tjänsten kontakta Benoit Garcia, F&D Manager 08-5050 6030. Rekryteringen sker löpande. Du är välkommen med din ansökan senast den 8 december 2017 via www.recruto.se/apps/portal/rezidor. Observera att tjänsten kan tillsättas innan slutliga ansökningsdatum. Facklig kontaktperson är Tobias Regin 08-505 060 00.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02